搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 利瓦仔

全球50間最好餐廳第一名座位於紐約市

4萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-2-12 01:40
跪求?反省下啦!

跪求?反省下啦!

反省?你米反省左 law,你米認左你做果D野系錯 law,對朋友5應該咁做 law,所以米扮嬲突兀爆 5系 fd 泥合理化你既錯 law

問你出處 and cap 圖 你又比5到 law

神仙冇講錯

我真系5敢相信你系高管(不過你咁講你自己,我5鐘意3安白,我就 順勢 咁玩你啦,meme 有個 bencan,共畜 有個 什種,你2兄弟D性格真系似到出奇,反而 Jojo 就似高管 罅),你5止1次1錯冚1錯,你成世人好似冇諗過 後果 哩2個字,共畜 米就系你咁 law,70年 治國 點解可以咁 任性…???

4萬

論壇元老

正合奇 發表於 2019-2-10 00:28
雪壓不倒,砍伐不折
風吹不屈,亮節有骨
師兄硬漢也

雪壓不倒,砍伐不折
風吹不屈,亮節有骨
師兄硬漢也

奇兄:
多謝
and
你5好怪我面皮厚
我自覺擔得起 奇兄 比 在下 既 讚賞 隨左 硬漢
論硬骨頭 我不及 Jojo,實情我系 軟皮蛇 1名,我哩幾年多嘴,系5想 身處既處境 去到 比 機會 我做 硬骨頭,實為防患於未…,人5系孤島,15億冚家慘,70億5會好過,講白D,私心泥…
有幾清高 有幾清高 有幾清高

竹可:個人榮辱 果d 乜Q 淫魔工頭 or 女眷出國賺 GDP or 3奶仔 something like that 我免疫絕對5介意
but
竹可:果D 事涉億兆倉生生死 例如 首先 你系 支那人 自己 理銀得 倉生國族主義 邪教Y理 就絕對5讓得步

4萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-2-12 08:58
妳又比喩不論!

若我會每天送花給一個女人,唯一的是老婆?

我對你刪貼之事,以成過去,你不覺得有人專挑事端,為什麼?以妳冰雪聰明,衹欠火候,你又被人利用,中計了!

你又包裝 到 個 道理 系你度啦,定系 你 講緊你 自己,哩個 PO 講飲講食左好耐 你冇乜 插嘴 格,你點解 又咁 突兀 $學奸 搬個 刪帖投訴 泥哩 PO,我心多啊,隨左 意在沛公、劍指 Jojo,我諗5到第個理由 Law…,你咁樣對 朋友 既,好彩你 冇當我 朋友 law…

4萬

論壇元老

jojo2016 發表於 2019-2-12 07:24
你會否每天送花給一個女人,然後不認她是朋友?

男人魅力不在於權位財富外表,而在於氣量風度,對人胸懷 ...

男人魅力不在於權位財富外表,而在於氣量風度,對人胸懷坦蕩,處事光明磊落。明明每天與對方過招而拒絕承認對手存在,你在侮辱Fangtao 之同時也貶低自己。

jojo:
我解釋你 ten,支那人系咁既,bencan 5直接回我帖5系無視侮辱我,系怕左我,佢明知道理5系佢度,但支那人死要面,玩 last voice,佢5直接回我,咁我就收5到回帖通知,咁搏我 miss 左,咁則則膊又呃到自己又贏左,駝鳥政策泥,中國5000年點解5夠 2xx年 美國 credit,就系支那人從來5肯面對問題,咁樣點同美國必先正名乎比。and 支那人另一個特式摸石頭5諗後果,錯得既會繼續錯,寧願好突兀咁搬個理由合理化個道理係佢道,例如哩次就

咁樣佢做乜都 arm 曬架罅,then 你套翻落去睇大時局 70年共畜治國,就系哩個 style,有乜計5大鑊…

耶教文明最偉大系 犯罪、認錯、悔改,5認錯 就冇希望 修正
but
認錯 哩件事本身就 5形 5 arm 支那人

算了!你和Fangtao 的事你們自己拿主意吧!我是局外人衹會越幫越忙。
半渡而止,bencan 又 包裝 到 道理 系佢度,so 你又幫左 bencan 墮落

4萬

論壇元老

害人精!還要害多少才滿足呀?

4萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-2-12 20:10
害人精!還要害多少才滿足呀?

那裡出錯了,請指教

4萬

論壇元老

無!你一直都在害!話你無錯喎!

4萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-2-12 20:47
無!你一直都在害!話你無錯喎!

我幫你認清你個 人面獸心,害左你D乜,冇你你重扮緊 中華英雄 wor

4萬

論壇元老

你睇下阿奇咪知囉!

1萬

論壇元老

jojo2016 發表於 2019-2-12 07:15
你和阿奇都猜錯了!為什麼有兩瓶桃花? 那是因為花樽不夠大。花高六尺,太重很容易會倒下,所以分開兩瓶放 ...

百葉雙桃晚更红,窥窗映雪見玲瓏
家中放兩棵桃花.....妳係我所見第一人

如果瓶桃花係幅丹青
咁妳辦公室嗰瓶就係油畫
我以為妳只喜好黑白兩色添
油畫色彩完全出人意料

不過....... 一中一西、可素可艷
兩瓶花對比強烈......完全似妳性格