搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

青山賭館 2018-07-01

1萬

版主

拉拉死亡筆記:

第一場 1 皇牌,搞到尼五班,終於有機會執返場。

第二場 8 蓋世之寶,大熱門,算啦。

第三場 4 大眾精英,慢步速,贏撚埋。

第四場 冇人同佢爭。

第五場 11 烽煙四喜,唔通告大力,仲想燉落去。

第六場 6 智力寶,呢渣馬,唔撚係好強,簡直做就佢一出即勝。

第七場 9 妙算達人,冇咩撚突出,爭位之材。

第八場 4 發財先生,告大力,搏得就搏,冇牌與否,冇謂益人。

第九場 11 架勢,排個咁嘅檔,後勁唔鳩係強過人,仲要咁柒熱。

第十場 1 加州再豫,東東,拉拉,唔知邊個剋邊個。

騎師王方面,頓頓、拉拉拳來腳往。

1萬

版主

騎師分場表:

練馬師分場表:

1萬

版主

七月一日,沙田日馬。

第一場 

第二場 6 星日名駒

第三場 4 大眾精英

第四場 

第五場 3 貨如輪轉、10 安友、11 烽煙四喜

第六場 1 客本好色

第七場 14 英勇大師

第八場 14 晴朗拍檔

第九場 

第十場 

1萬

論壇元老

{!----}
1 場  
2 場 10 大收皮 - 多數有Q , 拖 7 好運 + 6 星日名狗 w
3 場 4 大眾精英 + 9 開皮日子
4 場
5 場 孖寶要  3 貨如輪轉 + 4 運吉之星
6 場 1 客本好色 w    9 瀟灑王子 + 13 奔馳寶馬 QT

7 場 2 大冇事 + 8 財高八斗 + 14 英勇大師
8 場 1 巡航導彈 + 14 晴朗啪啪 wp
9 場
10 場 4 龍之星 wp  拖 8 美妙星 + 11 最新鮮 QT

GoodLuck    banghead[1].gif

1萬

論壇元老

即爆罅 ...