搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

【九鼎茶居】這才叫搬起石頭砸自己的腳

1萬

6萬

論壇元老

【九鼎茶居】這才叫搬起石頭砸自己的腳

https://youtu.be/jtrfaAmRCOc?t=16

發佈日期:2018年7月2日

廣州一位不願透露姓名的聽眾來電,談火花四濺的中美貿易戰。他認為,中方對內宣傳依然是「屎坑石頭——又臭又硬」,揚言奉陪到底,指美國搬起石頭砸自己的腳。但是,中共沒有盤算清楚,自己沒有奉陪到底的本錢。中國進口美國產品和技術才不到兩千億美元,對美國出口額高達六千億美元。如此巨大的落差,哪還有公平貿易可言?要報復也根本不對等,未打先輸。

【九鼎茶居】強國土產——從愛國奴到愛國賊

https://youtu.be/Hi5oO5VQg5o?t=4

【九鼎茶居】口水無敵?拗過手瓜先知   

https://youtu.be/gxNwBsC-CwI?t=3

論壇元老

與我黨作對才是搬起石頭砸自己的腳!!!

7月4日、上海陸家嘴90后女孩潑漆習近平、當天被抓!

1萬

6萬

論壇元老

pswong01 發表於 2018-7-5 23:45
與我黨作對才是搬起石頭砸自己的腳!!!

7月4日、上海陸家嘴90后女孩潑漆習近平、當天被抓!

聽講一潑風行好多地都有唔同做法.對维妮幅玉照搞嘢

3萬

論壇元老

聽講?又係聽講?聽講將尐屎抹係個頭會出頭髮㖭……聽講!

1萬

6萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-7-6 21:03
聽講?又係聽講?聽講將尐屎抹係個頭會出頭髮㖭……聽講!

絕對唔喺聽講!我咁很定你喺做梗呢味嘢甚至重唔嘥重攞嚟食.

論壇元老

bbchk 發表於 2018-7-6 20:58
聽講一潑風行好多地都有唔同做法.對维妮幅玉照搞嘢

邊個膽敢對習近平同志的玉照搞嘢, 唔該over my dead body先!!!

3萬

論壇元老

bbchk 發表於 2018-7-6 22:39
絕對唔喺聽講!我咁很定你喺做梗呢味嘢甚至重唔嘥重攞嚟食.

聽講?敢做唔敢認?肯定!

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-7-7 00:35
聽講?敢做唔敢認?肯定!

bencan 兄:
做乜驚成咁,3更半夜先出泥扮大隻…做乜5早D 出泥 接龍 he ho ha hea 扮冇事啊…
2兄 見到你 咁 阿 Q 又會 問 點解 當初 睇到隻 禽獸 咁高 置意 佢 教訓 班 年輕人…失算啊…

3萬

論壇元老

乜被仙家省得好甘咩?咁懷恨在心?得罪咗你?揾佢過橋?

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-7-7 02:32
乜被仙家省得好甘咩?咁懷恨在心?得罪咗你?揾佢過橋?

bencan 兄:
做乜驚成咁,3更半夜先出泥扮大隻…做乜5早D 出泥 接龍 he ho ha hea 扮冇事啊…
2兄 見到你 咁 阿 Q 又會 問 點解 當初 睇到隻 禽獸 咁高 置意 佢 教訓 班 年輕人…失算啊…

仙家點解要省我,幾時省我,出處,想知,比條 link 我澄清,5該…
and
我個擂台重末收架,any time wellcome,條氣5順,即管上台…