搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: lasergun

欺凌 ?

3萬

論壇元老

唉!可惜風流就無你份,折墮由你享受,不過你笑納喎,難得!真難得!

論壇元老

Bencan 發表於 2018-7-7 09:58
唉!可惜風流就無你份,折墮由你享受,不過你笑納喎,難得!真難得! ...

Bencan兄:
做乜自言自語感懷身世呀!
你遇人不淑命途坎坷遇上嗰貪錢講金唔講心嘅女人
就咁一世人從未嘗過真愛滋味
哩度全謎米網友都寄予同情
兄台切勿放棄治療....我撐你㗎

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-7-7 10:06
Bencan兄:

正合奇兄:
宅男!你風流過?

你遇上嗰講心唔貪錢講金嘅女人?

咁一生未嘗過真愛滋味?腦電波?

哩度全謎米網友都恭喜你囉

兄台切勿放棄幻想....我撐你㗎

論壇元老

Bencan 發表於 2018-7-7 10:19
正合奇兄:
宅男!你風流過?
你遇上嗰講心唔貪錢講金嘅女人?

Bencan兄:
唔好意思要令你失望!小弟對你唔過電喎
兄台請潔身自愛.......你克制一下好啲

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-7-7 10:26

Bencan兄:

正合奇兄:
真係失望㗎,你用此作糾纏,無料啦?
唉!又中!又中死穴!

2萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-7-7 10:06
Bencan兄:

奇兄:
lasergun 網友 可能 5會左 bencan 網友 欺凌 (標題) 佢,無情白事搞 佢個帖,lasergun 網友 冇跟開 bencan 網友 精神狀態,其實 bencan 網友 只系想借位 執尊嚴 簡接 釣魚 睇我會5會追住佢,bencan 網友 宜家冇曬 朋友,2兄 又 棄養,心理狀態非常下穩定,維有自言自語自我安慰 law…

and
lasergun 網友 5洗在意 bencan 網友,佢 癡線佬 一名嗟,尋求 心靈 慰藉…

and
bencan 網友 你癡線就死埋一邊癡啦,5好出去搞D無孤,專心配合 奇大夫 治療 啦…

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-7-7 01:19
甩毛話,只有美國夠膽反抗中國的揾笨!中國揾咗你美國乜嘢笨

搶你職位?畀職位果尐係美國人

甩毛話,只有美國夠膽反抗中國的揾笨!中國揾咗你美國乜嘢笨

搶你職位?畀職位果尐係美國人
搶你商機?係你千方百計將工廠送去中國
搶你錢財?係你用盡方法係中國落單、購物
搶你人才?你畀夠美元出糧先講啦
迫你做生意?你唔來投資、購物咪得囉
偷你技術?唔畀入讀大學咪唔洗哌哌嘈囉

講來講去,咪阿甘精神囉

bencan 兄:
古中國人 受人恩惠千年記,你敢5敢想象,你2兄 會咁無恥 同 掌門恩師 講哩D野。so 我睇人好準,你 兩兄弟 根本就冇 common 結義 道德 標準…

你哩段野,典型 熱9 教徒 形語,老蕭 只系 幫過 毓民哥仔 and 汪洋德 既 契弟,做得 熱9 and 教徒,道德標準 就系 以 反骨 為榮,sorry 為恥,米就系 契丹共 一貫 作風 law,死人都要 形,輸入不輪陣,死頂…

1萬

6萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-7-7 09:50
有咁耐風流、有咁耐折墮

《2018年07月06日訊》為反制中共的不公平貿易與竊取美商知識產權,美國對價 ...

中共運用擅長的謊言與抹黑伎倆!唔怪得B君會變成咁!原來近セ者黑

金牌會員

照搬格式,不論內容真實性的套作又來了,Bencan風格。

搶你職位?畀職位果尐係美國人————“不平等條約”都無搶錢搶地,簽字答應果D系中國人。
搶你商機?係你千方百計將工廠送去中國————工廠無送去中國,系中國工廠接美國訂單。美國公司進入中國,就被中共搞,被中國公司搶商機。
搶你錢財?係你用盡方法係中國落單、購物————無播。但係中國人去香港買奶粉,日本買馬桶蓋,法國逼爆老佛爺就大家都知。
搶你人才?你畀夠美元出糧先講啦————湊字數的,根本無事實根據。
迫你做生意?你唔來投資、購物咪得囉————湊字數樹稻草人的,美國并未作出此申訴
偷你技術?唔畀入讀大學咪唔洗哌哌嘈囉————湊字數No.3,系美國大學到中國搶學生,還是中國學生搶住申請赴美留學?侵侵就頒布命令限制科技專業中國大陸留學生的簽證期限,做緊啦,見唔到?