搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: fangtao

小無恥 vs 大無恥 誰更無恥…

2萬

論壇元老

FelixW 發表於 2018-7-8 19:52
你想问乜? 我一早已经私信叫过你唔好乱貼cap图你唔听咁阿叔先公开话你. 几个后生中你最死牛一便頸最惡教 ...

FelixW 兄:
arm arm 粗略 review 過 私信,搵5 到 你 叫我 亂貼 cap图,或者我再細心睇多次…
and
5系我問你,系 2弟 5好意思問 托我問 嗟,2弟 想問 點解 felixw 兄 你當初 會 幫佢人格背書…
and
2弟 真系利害,2、3個回合 舊債末還,又試擺你上台,可能佢恰你重末問佢攞翻個公道測試你既忍耐力…
and
5關軟 or 硬事,系有冇道理既問題…

3萬

論壇元老

你幫我問左尐咩?

bencan 兄:
我幫你問左罅…  
http://forum.memehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=274418&page=5#pid1128210

http://forum.memehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=274260&page=3#pid1128212

bencan 兄:
咁你 會 到幾多個 友 啊,連 最錫 你 既 2兄 都 放棄 你,2兄 見到你哩 Po,又會問,點解當初會幫你隻禽獸人格背書…

bencan 兄:
你就5好老鼠跌落天平啦,就憑你微末道行 講 教學相長,隨左 比 2位仙家 見識到 你個 最賤既人 之外,2兄 跌曬眼鏡…,網友心水清,根本就系 單長,從來都系我教緊你野…

bencan 兄:
你系米打錯字,系想打 "死不認錯" 啊,but,我D功力可以令 K Box 認幾次錯,致於你 lor wor,easy 過 easy 啦,最正系 我知你 5系 甘心 認錯 而 逼到你認 果下 先高手,5真誠既認錯系 相重傷害,2邊都重傷,故然你篤果幾十個字 慘過受刑,同時 系用你把口 直接 羞辱 2兄,2兄 有乜辦法 5 放棄你丫…
http://forum.memehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=273483&extra=&page=8

bencan 兄:
你 2兄 1早 ten 我勸 (007 網友 就識貨罅) 信你 系隻 禽獸 捨得放手 你 兩 兄弟 米5洗 咁辛苦 撐咁耐 law,我睇人真系好準架 禽獸 就系 禽獸 扮5到人 扮5似人,宜家 你 出左 櫃 冇左 義兄、弟 良心 約束 幾 free,想 up 乜 就 up 乜,你本來就冇腦諗野加麻,之前睇你扮諗野巴結2兄 but 下下 及著脷 搞 到 2兄 哭笑不得 真系 好好笑 架,擦 鬼佬鞋 vs 擦 唐人鞋 2回事,你做過幾多日人,見過幾多世面丫,你隻禽獸 真系 學識、見識、器量、人格 與 身家 不對稱…啊。
and 你 2兄 見到 哩 Po,又會問 點解 會幫你隻 禽獸 人格背書…

bencan 兄:
2兄 都同你絕左交,你隻禽獸就5好繼續借 2兄 打掩護啦,2兄 棄養左你架罅,留你系身邊 繼續 比你 咬袋袋咩(你果然系熱9啊),叫救命都冇用,2兄 5會 再保你架罅,你叫得越大聲,打得重大力D 啊,打9睇主人,主人都5保你,証明你隻禽獸有幾咁抵打丫…
拿,2兄 的確 系 想退居 幕後 靠你 打代理戰 wor,and 收尾見你 5對板 叫 你 縮 wor,系你 5 ten 要繼續 咬 渣麻,害到 2兄 犯規 半隻 腳落台 冇曬 credit,5信你 私信 問下你 2兄丫…
http://forum.memehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=274158

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-7-8 20:50
你幫我問左尐咩?

bencan 兄:

bencan 兄:
我 po 得出泥 就 予左 你 2兄 睇到架啦,我好了解你格 予左你會咁做 結集成書,and 多謝你啦
but
你欠左 結集埋 你 D 血饅頭........wor
5好模糊個 人格 問題 law…

3萬

論壇元老

隨便!
君子坦蕩蕩,小人長戚戚。

3萬

論壇元老

我係予左 你話睇唔到架啦。
嗱!溫習下你幫我問左尐咩?

金牌會員

根據漢語拼音系統:

到底邊種 國際標準規範 能將 fangtao轉化為反肚?還是因為Bencan中文屎英文屎,老眼昏花加自行腦補靠屈?

3萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2018-7-9 01:14
根據漢語拼音系統:

你又返嚟!又來畀我笑,乜中文譯名是要根據漢語拼音系統?

以下例子誰是正確:
西班牙前鋒(David Villa)---「韋拿」、「比亞」、「華倫西亞」、「巴倫西亞」。
David Beckham 「碧咸」、「碧金」、「貝克漢」、「貝克漢姆」
Alfred Hitchcock「希治閣」、「希區柯克」、「艾爾弗雷德」

到底邊種 國際標準規範 能將David Villa、David Beckham 、Alfred Hitchcock、轉化為……?還是因為東邪西毒中文醒英文勁,屎眼昏花加自行腦殘靠屈?

根據漢語拼音系統:

到底邊種 國際標準規範 能將 fangtao轉化為反肚?還是因為Bencan中文屎英文屎,老眼昏花加自行腦補靠屈?

論壇元老

東邪西毒 發表於 2018-7-9 01:14
根據漢語拼音系
東邪西毒,帶埋你尐分身--

2014來港,  (come2hk2014)
C-----Y.
蛇蟲鼠蟻303,
N凸P,
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
同埋果班屎坑烏蠅--
過去果便CCBENNY VS WONGCMM 特區玩啦.
果度正係我哋嘅 [御准特區] 呀!
又輪到你出場?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
吊! 班屎坑烏蠅不溜都係咁輪流浦頭架啦.

用來 顶帖果个N凸T  冇見好耐嘞
蛇蟲鼠蟻果個303 又唔知死撚咗去邊
人權小妹 可能係而家果個 祖祖 啩
一早俾人拆穿咗果個 成龍18 又浦番頭窩
其餘果尐 東邪西毒 呀, 吹風佬呀, eugeneshawn 呀.......屎蟲嚟嘅啫.末撚入流呀.
2014來港 就擺明系绑系米舖門口果隻癲狗啦.
聽講話扮反肚金鱼果辮近排好生猛噃
睇完波先

西南二伯苦

3萬

論壇元老

反肚!做乜 屁-----------也沒敢放一個…

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-7-13 05:23
反肚!做乜 屁-----------也沒敢放一個…

Bencan 兄:
系米打錯字, 2兄 打錯左 反肚…
and
你又單打 你2兄 law,你比D時間等下答案啦,可能要學你問過律師先呢,系米又要我幫你追啊…