搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

青山賭館 2018-07-08

1萬

版主

拉拉死亡筆記:

第一場 7 極速駿馬,新馬有一定表現,冇理由唔要嘅。

第二場 10 踏雪名駒,無論點計,呢隻老馬,OK 噃。

第三場 7 銘記心中,一隻畀仙徒搾乾搾淨嘅馬,仲可以想點。

第四場 2 翠龍,進度似乎有尐問題。

第五場 7 蟲草之星,搶得尼騎,梗係要贏。

第六場 4 飛霞,好普通嘅一隻前置重磅馬。

第七場 10 贏馬神器,上次爆冷搶Q,換個拉拉,大忌也。

第八場 5 紅運精彩,今趟佢嘅棄騎,又掂過佢噃。

第九場 9 金碧科,呢場歩速慢,睇尼後上要贏,有難度。

第十場 3 精算閃擊,快步速,但尐後上馬唔柒多掂,同頓頓嗰隻難兄難弟,一樣有機。

第十一場 6 同得福,講咗啦,唔夠班,未最多得個位。

1萬

版主

騎師分場表:

練馬師分場表:

1萬

版主

七月八日,沙田日馬。

第一場 新馬賽,唔柒賭。

第二場 7 永常喜

第三場 

第四場 

第五場 10 勁無比

第六場 3 馬奇財、10 不忘初心、12 陽明豐豐

第七場 

第八場 7 大紅包

第九場 11 繽紛駿驥

第十場 

第十一場 

1萬

論壇元老

{!----}
1 場 新馬賽,唔能柒賭 !
2 場 即中 -- 2 常山耆寶 + 7 永常瀨
3 場 2 凱旋號角 + 10 真跑得
4 場 舊馬賽 , 重把撚 !
5 場 10 瀨無比 + 12喜奔騰
6 場 孖寶 3 馬奇財 + 6 霸氣

7 場 2 紅麗舍 + 12 新界之星
8 場 6 美麗動力 + 7 大紅包      
9 場 2 及時行房 + 11 繽紛駿驥
10 場 8 英之友 w   9 花月流星+ 11 砂漿邦  QT
11 場 10 歡樂小狗 w  1 高買之星 + 14 嬴風雲  

GoodLuck

1萬

論壇元老

DLMM .... 鹹蟲之星