搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bbchk

南韓恐失中國2200億生意 在華日企或需撤生產線

論壇元老

師兄:
香港尐差佬你以為好清高,好似話人民公僕個尐所謂警官?咪一樣禽獸!

係喎!公職囉喎...... 咪去羅湖打蛇奉公囉!蛇頭俾小個茶錢都唔啋你呀。

仲好意思話人啲仔女係雜種,哩條友唔俾錢入到老婆房先講啦….想生雜種……拎袋付錢啦?

仲有….仲有…記得如果尐雜種出世,千祈咪被佢報效國家或父母….野雞大學或菲傭申請下啦!

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-7-12 21:42
師兄:
香港尐差佬你以為好清高,好似話人民公僕個尐所謂警官?咪一樣禽獸!
係喎!公職囉喎...... 咪去 ...

奇兄:
好工整…

師兄:

係喎!公職囉喎...... 咪去羅湖打蛇奉公囉!蛇頭俾小個茶錢都唔啋你呀。

仲好意思話人啲仔女係雜種,哩條友唔俾錢入到老婆房先講啦….想生雜種……拎袋付錢啦?

仲有….仲有…記得如果尐雜種出世,千祈咪被佢報效國家或父母….野雞大學或菲傭申請下啦!

光頭仔:
香港尐官你以為好清高,好似話醫者父母心個尐所謂醫官?咪一樣禽獸!

係喎!天職囉喎...... 又唔去廟裏奉天?小個錢都唔啋你呀。

仲好意思話人啲仔女係雜種,哩條友摸到女人手先講啦….想生雜種……想下啦?

仲有….仲有…記得如果尐雜種出世,千祈咪被佢出國讀書或移民….福建大學或貴州申請下啦!

3萬

論壇元老

bbchk 發表於 2018-7-12 21:18
喂!B君話晒你曾經都同佢哋一場同僚同個老细出糧㗎咁抵毁佢哋吖!

此言差矣!解放軍入愁城時佢仲騎著老豆膊頭揮五星旗、唱起來….起來
佢老豆就有可能同個老细出糧㗎。

3萬

論壇元老

bbchk 發表於 2018-7-12 21:30
你咁柒謙吖!明明喺你老细又怕乜認喎!你應自豪先至啱㗎!

此言差矣!佢八十年代起企係老細旁唱起來….起來
八十年代我對老細唱個個揸著個兜
佢叫老細做領導,我叫事頭婆
光頭仔食飽未?

3萬

論壇元老

光頭仔
香港尐醫療你以為好清高,好似話父母心個尐所謂
官?咪一個禽獸!
係喎!公職囉喎...... 咪係手術中打電話囉!苦主俾遲尐費用都走出手術室唔啋你呀。
仲好意思話人啲仔女係雜種,哩條友唔講錢又要拖到手仔先講啦….想生雜種……拎袋付錢啦?
仲有….仲有…記得如果尐雜種出世,點教育到佢報效國家或父母…. 申請野雞大學或做反肚門生啦!

論壇元老

唔講錢又要拖到手仔先講啦

貧賤不能移,
富貴不能淫
嗰對移民假愛國兩公婆真夠淫賤.......

3萬

論壇元老

身為人之患之後,如此典解,豈不汗顏?

景春曰:「公孫衍、張儀豈不誠大丈夫哉?一怒而諸侯懼,安居而天下熄。」

孟子曰:「是焉得為大丈夫乎?子未學禮乎?丈夫之冠也,父命之;女子之嫁也,母命之,往送之門,戒之曰:『往之女家,必敬必戒,無違夫子!』以順為正者,妾婦之道也。居天下之廣居,立天下之正位,行天下之大道。得志與民由之,不得志獨行其道。富貴不能淫,貧賤不能移,威武不能屈此之謂大丈夫。

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-7-11 21:15
唔好意思!做過我老細無一個是雜種,反肚係福州跟大佬,你就叫過佢雜種。你潑墨、潑屎自便! ...

唔好意思!做過我老細無一個是雜種,反肚係福州跟大佬,你就叫過佢雜種。你潑墨、潑屎自便!

Bencan 兄:
5好意C...........
英國女王是半個德國人?

http://www.epochtimes.com/b5/15/7/14/n4479800.htm
當今的英國女王伊麗莎白二世是德國移民的後裔,原本擁有一個100%德國化的姓氏,而她的夫君菲利普親王更是有一半德國血統。............................................................

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-7-12 21:58
佢叫老細做領導,我叫 ...

佢叫老細做領導,
我叫事頭婆
光頭仔食飽未?

bencan 兄:
5好意思..
你個事頭婆家族 1839年9月4日 發動 鴉片戰爭…
http://forum.memehk.com/forum.ph ... 65641&fromuid=19350
請問英國用鴉片毒害中國人健康,賺取大量金錢,你認為此種貿易逆差你接受?
若今天中國人將毒品運去外國列強,遭他們拒絕,中國會厚顏開戰?藉口就是要開放貿易,
效忠英女皇你接受嗎

論壇元老

fangtao 發表於 2018-7-13 15:44
bencan 兄:
5好意思..
你個事頭婆家族 1839年9月4日 發動 鴉片戰爭…
http://forum.memehk.com/forum.ph ... 65641&fromuid=19350
請問英國用鴉片毒害中國人健康,賺取大量金錢,你認為此種貿易逆差你接受?
若今天中國人將毒品運去外國列強,遭他們拒絕,中國會厚顏開戰?藉口就是要開放貿易,效忠英女皇你接受嗎? ...

英國發動鴉片戰爭是為了拯救中國, B兄效忠英女皇並無不妥......