搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

青山賭館 2018-07-11

1萬

版主

拉拉死亡筆記:

第一場 2 自由飛翔,路程啱尐,換個拉拉,就會好咗,抑或想再燉落尐。

第二場 11 雷霆導彈,磨辦法,鬼叫頓頓做唔到磅,可能就咁撚樣送咗場頭馬畀拉拉。

第三場 12 勁皇子,呢組尐馬太渣罅,搞到佢有機會。

第四場 2 川河領駒,又執一隻同上馬。

第五場 8 歡喜心,搏都留翻下季。

第六場 9 忠心美麗,東東點鑒生吞,睇落唔係好得。

第七場 8 朝五晚九,唔贏得嘅話,搶尼做乜撚。

第八場 1 友盈有款,真係有咁撚多讓路?

1萬

版主

騎師分場表:

練馬師分場表:

1萬

版主

七月十一日,快活谷夜馬。

第一場 1 歐洲之星

第二場 

第三場 6 喜菜

第四場 

第五場 6 動力飛鷹、7 鵲橋飛渡、10 南莊加寶

第六場 6 心慷慨

第七場 

第八場 

1萬

版主

{!----}
好似仲衰過星期日,今趟拉拉玩撚哂。

1萬

論壇元老

唔能緊要 , 禾哋係起死回生嘅 孖條馬經 ....  

1 場 1 歐洲之星 + 5 生力啤
2 場
3 場 6 喜菜 w   7 日日瀨 + 10 要風得鋒      
4 場
5 場 孖寶要 3 熱狗 + 6 飛狗

6 場 1 積極皇 w  拖  2 叫床 + 6 心慷慨  QT  
7 場 1 一哥 w + 3 真好彩                  指定第三  5 駿皇綵
8 場 5 愛樂寶 + 12 盡開皮

GoodLuck