搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 正合奇

搶救受困泰國少足 澳洲醫生「來不及見父最後一面」

論壇元老

發表於 6 天前 |顯示全部樓層
fangtao 發表於 2018-7-12 22:15
奇兄:
5好講到咁嚴重啦,我沒有敵人,也沒有仇恨,and 我相信 jojo 老師 5系鬥氣…
各人有各自角色, ...

總要犧牲某D野

Fangtao 兄:
鬥氣啫又唔係鬥爭......乜咁嚴重呀?
要犠牲都應該犠牲嗰隻流浪狗啦

3萬

論壇元老

3萬

論壇元老

嗱!又中!又中死穴!
講就醫者父母心,貧富一視同仁,天職喎?
犠牲梗係流浪狗…..擁抱梗係富貴狗啦?傻㗎!
飲杯!

2萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-7-12 22:35
總要犧牲某D野

Fangtao 兄:

奇兄:
其實 抽起 情緒 果 part,都5算犧牲,純計數,位位都系贏家,even bencan 兄 都系 贏家。

哩2年 個 咁精彩既 lesson 多多錢都讀5到,要到 trump 上台 先 見識到 原來 要 咁樣 deal with 中國 先 work,食花生 還是 參與 其中 既網友,都袋左好多錢落袋,even 重系讚緊牛角尖既 bencan 兄。

講到尾 其實都要多謝 bencan 兄,冇佢 系 擦5出 咁精彩既火花…

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-7-12 22:48
嗱!又中!又中死穴!
講就醫者父母心,貧富一視同仁,天職喎?
犠牲梗係流浪狗…..擁抱梗係富貴狗啦?傻㗎 ...

bencan 兄:
洗5洗我幫你追答案啊…

3萬

論壇元老

5洗

論壇元老

fangtao 發表於 2018-7-12 23:00
奇兄:
其實 抽起 情緒 果 part,都5算犧牲,純計數,位位都系贏家,even bencan 兄 都系 贏家。

Fangtao兄:
你啱!有失必有得

冇佢哩種人渣又點會有緣遇到幾位高人肯出山
等小弟學到咁多嘢呢? 真係好正 好精彩

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-7-12 23:06
5洗

Bencan 兄:
下…5洗…咁你米即系擺我上台…
and
5 怕 wor
我夠膽幫你追架…

3萬

論壇元老

都啱!要得必要失,攀炎附勢學到咁多嘢呢? 真係好正 好精彩

2萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-7-12 23:08
Fangtao兄:
你啱!有失必有得
冇佢哩種人渣又點會有緣遇到幾位高人肯出山

奇兄:
你又5好咁謙虛,最銀 攞命 就系你啊,後發先至1招了…
and
我系真心2年前見中共 填島 行上絕路先咬住 bencan 兄,而且5系當私怨咬,在下行走 B 6 有年,bencan 兄 哩種人 10 之有 9,我系當人版泥咬,希望惜公緣盡點言責 等 hk人 know how to deal with 契丹人(even jojo 老師 都5識架),所以我系 冇怨、冇仇 既,所以真系5系鬥氣,只系在下太毒舌,真系幾難頂既…