搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 正合奇

伊院肛門導管誤插陰道 老婦被迫切輸卵管保命

論壇元老

Bencan 發表於 2018-8-10 09:29
哦!乜原來你對朋友係咁按步就班走過程㗎?  
小弟對朋友只係隨緣惜福⋯從冇好似你咁計算過朋友喎
大話精 ...

你睇住屍姦過程?你都覺得佢地” 婚姻幸福美滿唔啱喎” 扮幸福?是辛福!
你哩個「單身」Bencan 咪睇住今晚瞓係你則邊嗰條屍囉

論壇元老

Bencan 發表於 2018-8-10 09:29
哦!乜原來你對朋友係咁按步就班走過程㗎?  
小弟對朋友只係隨緣惜福⋯從冇好似你咁計算過朋友喎
大話精 ...

大話精!你就想一步到位,但被人篤爆咗囉!
咦!你有老婆扮單身去呃女人咪就想一步到位囉!由我親自篤爆咗,精彩嗎?

可惜你幻想良家婦女化….超陰公!
乜兄台你幻想妓女化?.....超色情!

哦!更正囉….你會如何同人介紹和大叔的關係…….佢係你正合奇嘅肉體夠友?笑話!

「肉體友」?「肉體友」?
大叔同你稱兄道弟,  你當大叔係豬朋狗友?唉!難為大叔咁對你
我會介紹大叔係我長輩朋友

你揸緊本龍虎豹先去滋味一番啦。
哩啲又係兄台你啲經驗呀?你爆完同老婆啲房事又爆自瀆⋯⋯兄台慾求不滿 小心身體至好喎

你嘅私事,不講也罷!

兄台點解係都要劍指我父母長輩?   

咦!經你批準喎?亮劍!
針拮到肉知痛啦?

你為咗我痛而侮辱長輩? 咁唔怪得之你父母咁早死囉

我尐事經你口,你的事因我講,好公平喎。

你尐事係你自爆,我的事係你作假
乜嘢裙腳仔、同志、金魚佬、女童性侵犯⋯⋯你作嗰時有無諗過對方感受?

你睇住屍姦過程?你都覺得佢地” 婚姻幸福美滿唔啱喎” 扮幸福?是辛福!

乜你親身體驗過屍姦過程.....知道係辛福呀?
唔怪得之你條屍睇到啲陰司紙比我十世多啦

美國祖籍?你問下佢地祖墓在那裏?春秋二祭回鄉祭祖是那一個美國州份?天經地義你都說得出口?
哩度只得Jojo承認自己係美國人,
你究竟係指邊個唔配叫美奸應該是正宗漢奸?
你敢膽就講清楚唔好縮頭

咦!乜你引經據典又有link都唔知自己講乜?快尐伸番個頭出嚟睇番啦!
Bencan 縮
唔敢講呀?唔迫你囉!

唔係美國2戰救咗中國,中國早已亡國歸日本
唔係美國幫中國對抗蘇聯,中國早已被核武亡國
唔係美國扶持中國入WTO,中國人仲乞緊食
唔係美國批准美國香港政策法,香港邊仲有今日好景?

以上問題作答多次,你自己重溫啦。
誰救了誰?你可問下美軍第75遊騎兵團,點解臂章上有中國的青天白曰的由來囉。

重温乜?重温Bencan你的作假定係重温歷史?
全世界公認嘅事實小學生上歷史課都識啦⋯⋯你去重温歷史書吧啦

美國祖籍?你問下佢地祖墓在那裏?春秋二祭回鄉祭祖是那一個美國州份?
你連2015年的貼也找到,關於jojo的貼你有錯過?
你直接問她啦,驚呀?

係點解要問她?係你話你知 jojo 祖籍、祖墓在那裏喎....假㗎?
我絕對唔相信佢有講過祖籍袓墓在那裏,你嗰神棍咪老作

笑話!佢個仔係美國出世當然係美國人….咁點解跟父姓呀
佢個仔出世紙係錢學森填嘅有得㨂?

美國人子女係中國出世,點解可以取美國護照,叫自己係美國人!
點解唔可以? 唔通美國法例要你批凖?

你係英治香港出世,點解唔認係英國人,叫自己係中國人?
因為我唔係英國出世
我認自己係香港人,香港被中國侵略咗咪被迫做咗中國人囉⋯⋯慘!

即係你無啦!你曾祖父冇抱過、教過、養過你,點可以叫子孫呀?咁唔叫侵略叫乜? ??

我曾祖父抱過、教過、養過我祖父
我祖父抱過、教過、養過我父
我父抱過、教過、養過我
哩啲叫承傳!
共產黨無承傳地位就係不合法侵略香港

啱呀!中國法律唔凖雙重國籍?你重未明白中國常講有外國護照在中國境內首先是中國人的意思,擁有外籍要到中國領事館辦理宣誓放棄咗中國國籍,完成程序才不擁有中國國籍。
宣誓加籍嗰日就係無同時放棄咗中國籍程序。明嗎?咪懶醒被人笑!

笑話!犯法就係犯法!你隱瞞真相無被揭發就當無犯法?
係中國結咗婚娶老婆又去加拿大結婚娶第二個老婆
就算你唔返中國正式離婚都系犯咗法
你隱瞞入咗加籍...唔去中國領事館完成放棄中國國籍....就系犯咗中國雙重國籍法

咁我服務港英政府,延後薪金係港英時代巿民的承諾,有錯咩?食得安心喎?

市民承諾?你有問過市民?食得安心你就唔使走路著草做神棍啦
咪作大喎!你有無納稅多過二十年呀?養我?
我而家納啲稅肯定已經多過你成世納嘅税喎

你每日啃老的退什金,我有一半納稅供養你㗎,反骨仔!

我啃老?你咪俾師妹笑你見識少啦

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-8-10 23:07
大話精!你就想一步到位,但被人篤爆咗囉!
咦!你有老婆扮單身去呃女人咪就想一步到位囉!由我親自篤爆咗 ...

咦!你有老婆扮單身去呃女人咪就想一步到位囉!由我親自篤爆咗,精彩嗎?
精彩!你係咪指呢句?
這算不算你們所說的實體/肉體接觸? 我其時在歐洲,錯過了並沒有踫面。不要越說越遠,語無倫次!(*.*)

乜兄台你幻想妓女化?.....超色情!
咦!我講良家婦女,你當人係妓女,其心可誅!

「肉體夠友」?「肉體狗友」?
大叔同你稱兄道弟,  你當大叔係豬朋狗友?唉!難為大叔咁對你
我會介紹大叔係我長輩朋友

哦!更正囉….你會如何同人介紹和大叔的關係…….佢係你正合奇嘅肉體朋友?笑話!

哩啲又係兄台你啲經驗呀?你爆完同老婆啲房事又爆自瀆⋯⋯兄台慾求不滿 小心身體至好喎
有心!你揸緊本龍虎豹先去滋味一番啦
你為咗我痛而侮辱長輩? 咁唔怪得之你父母咁早死囉

你侮辱長輩就得,我侮辱長輩就唔得,你父母千祈唔好咁早死呀,養你個忤逆仔獻世。痛嗎?

你尐事係你自爆,我的事係你作假
乜嘢裙腳仔、同志、金魚佬、女童性侵犯⋯⋯你作嗰時有無諗過對方感受?

我尐事係我自爆?我的事係你作假!
乜嘢百2蚊、收錢入房性事、唔供養父母⋯⋯你作嗰時有無諗過對方感受?

乜你親身體驗過屍姦過程.....知道係辛福呀?
唔怪得之你條屍睇到啲陰司紙比我十世多啦

對唔住!對你老母無興趣,不用扯皮條。
你承認用緊陰司紙過活,那是!

Bencan 縮頭唔敢講呀?唔迫你囉!
正合奇伸頭都睇唔到,放過你囉。

重温乜?重温Bencan你的作假定係重温歷史?
全世界公認嘅事實小學生上歷史課都識啦⋯⋯你去重温歷史書吧啦

咁你就拿香港小學生歷史課本引證,咪大話精
唔係美國2戰救咗中國,中國早已亡國歸日本
唔係美國幫中國對抗蘇聯,中國早已被核武亡國
唔係美國扶持中國入WTO,中國人仲乞緊食
唔係美國批准美國香港政策法,香港邊仲有今日好景

係點解要問她?係你話你知 jojo 祖籍、祖墓在那裏喎....假㗎?
我絕對唔相信佢有講過祖籍袓墓在那裏,你嗰神棍咪老作

請指出我說知”jojo 祖籍、祖墓在那裏喎” 的貼。

佢個仔出世紙係錢學森填嘅有得㨂?
蠢人答得笨!唔通你老豆填你張出世紙會揀隔離阿叔個姓?

點解唔可以? 唔通美國法例要你批凖?
答唔到呢?既然美國人子女係中國出世,就是中國人,祖籍中國,美乜美國人?嗱!你尐邏輯嚟㗎!

因為我唔係英國出世
我認自己係香港人,香港被中國侵略咗咪被迫做咗中國人囉⋯⋯慘!

哦!你唔係英國出世,香港唔係一個國家,點解唔認係英國人。
夏威夷人唔係美國出世、點解係美國人。
越南人被迫做共產黨越南人咪投奔怒海…..你尐骨氣呢?

我曾祖父抱過、教過、養過我祖父
我祖父抱過、教過、養過我父
我父抱過、教過、養過我
哩啲叫承傳!

共產黨----共產黨是中國人什會無承傳
你曾祖父、祖父、父,都無在共產黨統治下生活過?
承傳?承傳!面對現實,不要自欺欺人!

笑話!犯法就係犯法!你隱瞞真相無被揭發就當無犯法?
有人係中國結咗婚娶老婆又去加拿大結婚娶第二個老婆
就算你唔返中國正式離婚都系犯咗法
你隱瞞入咗加籍...唔去中國領事館完成放棄中國國籍....就系犯咗中國雙重國籍法

你又話跟足我貼,香港特別行政區的國籍問題一早有講,你重溫啦。
中國是不承認雙重國籍,不是不淮擁有雙重國籍,你若領取中華人民共和國所發出護照,必須從實填寫擁有外國國籍,否則有犯法之疑,明未?

市民承諾?你有問過市民?食得安心你就唔使走路著草做神棍啦
咪作大喎!你有無納稅多過二十年呀?養我?
我而家納啲稅肯定已經多過你成世納嘅税喎

咁你去問七百萬巿民唔忿氣嘅,我咪唔出退休金囉?
我納稅就多過二十年-----養你!
你呢?納稅有幾多年呀-----養我?
知呀!共產黨員尐收入簡直天文數字,我信喎,恭喜你囉!

我啃老?你咪俾師妹笑你見識少啦
我不駁佢是珍惜她,你揾佢過橋?枉佢………..

自己笑自己見識少!
連我自己都唔知餐具牌子來歷而妳竟然一目瞭然
等我可以喺家母面前叻番次實開心死佢#41

http://forum.memehk.com/forum.ph ... p;extra=&page=5

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-8-11 01:42
精彩!你係咪指呢句?
這算不算 ...

???

2萬

論壇元老

精彩!你係咪指呢句?
這算不算 ...

???

3萬

論壇元老

丙二?盲炳推崇丙二?

3萬

論壇元老

自稱八十年代死返大陸服務共產黨的反肚……承傳什麼?

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-8-11 20:16
自稱八十年代死返大陸服務共產黨的反肚……承傳什麼?

bencan 兄:
問你啊,做乜扮 單身 啊,系米 做 加拿大 姑爺仔 呃 寂寞的心 啊

3萬

論壇元老

食就叫鄉里……較咗腳就咪理?

論壇元老

精彩!你係咪指呢句?
這算不算 ...

精彩!你係咪指呢句?
這算不算你們所說的實體/肉體接觸? 我其時在歐洲,錯過了並沒有踫面。不要越說越遠,語無倫次!(*.*)

唔係喎!我係指你扮單身呃寂寞的心哩個Bencan分身呀!

咦!我講良家婦女,你當人係妓女,其心可誅!
兄台你究竟講邊個良家婦女? 邊個妓女呀?請直言其名唔洗吞呑吐吐咁鬼鼠

哦!更正囉….你會如何同人介紹和大叔的關係…….佢係你正合奇嘅肉體朋友?笑話!

咁快就打圈?無料就咪死撐

你侮辱長輩就得,我侮辱長輩就唔得,你父母千祈唔好咁早死呀,養你個忤逆仔獻世。痛嗎?

笑話!你一直侮辱家父家母、家祖父母,我到現在還忍讓無以相同言語回贈你父母祖父母
不過我都唔知自己可以忍到幾時,你最好唔好繼續追住我長輩侮辱挑釁

我尐事係我自爆?我的事係你作假!
乜嘢百2蚊、收錢入房性事、唔供養父母⋯⋯你作嗰時有無諗過對方感受?

你唔自爆粗口X你老婆同母親鬼知你屋企亂倫呀?
你唔自爆你老婆shopping威脅你付錢否則唔俾你入房鬼知你老婆收錢入房呀?
你唔自爆你老婆沒收你份糧鬼知你唔供養父母呀?
你唔自爆以上種種百2蚊行為鬼知你老婆咁賤格呀?

對唔住!對你老母無興趣,不用扯皮條。

我知吖!你對良家婦女無興趣吖嘛,睇你用粗口X你老婆就知你鐘意
粗口女人啦
你不用扯皮條,哩啲係令公子專業

你承認用緊陰司紙過活,那是!
我用嘅唔係陰司紙
但你話你老婆見到我「十世」嘅錢⋯⋯
明顯係你老婆用緊陰司紙啦

正合奇伸頭都睇唔到,放過你囉。

Bencan伸手都摸唔到,放棄咗囉。

咁你就拿香港小學生歷史課本引證,咪大話精
好呀!你俾個地址我寄俾你

請指出我說知”jojo 祖籍、祖墓在那裏喎” 的貼。
咦?原來你都唔知㗎? 咁你唔知做乜又叫我去問? 關你乜事?

蠢人答得笨!唔通你老豆填你張出世紙會揀隔離阿叔個姓?
嘩!原來你填仔女出世紙係唔會㨂你阿叔個姓㗎? 明白!

答唔到呢?既然美國人子女係中國出世,就是中國人,祖籍中國,美乜美國人?嗱!你尐邏輯嚟㗎!

哩個咪係中國以血統定國籍嘅無邏輯歪理囉
點解你唔叫中國修改國籍法撥亂反正?

哦!你唔係英國出世,香港唔係一個國家,點解唔認係英國人。
我唔係英國出世點解會係英國人?關香港係咪一個國家乜事?

夏威夷人唔係美國出世、點解係美國人。

夏威夷係美國其中一個州,夏威夷出世點解唔係美國人?

越南人被迫做共產黨越南人咪投奔怒海…..你尐骨氣呢?

香港係我出生地和家國
我有骨氣先唔學你咁投奔加海做2等公民
我可以堂堂正正守護香港為香港爭取民主自由
點解要學你咁做縮頭烏龜走路?

你曾祖父、祖父、父,都無在共產黨統治下生活過?
承傳?承傳!面對現實,不要自欺欺人!

我上幾代無在共產黨統治下生活過喎
小弟有理想有抱負,兄台老矣咪
自欺欺人囉!

你又話跟足我貼,香港特別行政區的國籍問題一早有講,你重溫啦。
中國是不承認雙重國籍,不是不淮擁有雙重國籍,你若領取中華人民共和國所發出護照,必須從實填寫擁有外國國籍,否則有犯法之疑,明未?

我有睇你啲國籍法貼吖! 咪睇到你俾網友噴到一面屁囉⋯⋯精彩!

咁你去問七百萬巿民唔忿氣嘅,我咪唔出退休金囉?

香港都無1人1票自由民主,點問?
你啲退休金係共產黨指派官員話事

我納稅就多過二十年-----養你!
你呢?納稅有幾多年呀-----養我?
知呀!共產黨員尐收入簡直天文數字,我信喎,恭喜你囉!

共產黨員員收人係天文數字,不過我唔係共產黨員
但收入足夠温飽....唔使好似你咁折墮食公仔面過日

我不駁佢是珍惜她,你揾佢過橋?枉佢………..

咪作大啦!你不駁係因為理不在你
揾佢過橋?你以為Jojo 維護我係我唆擺㗎?
咁你太睇少Jojo 啦..... 佢係個有主見女子

自己笑自己見識少!
連我自己都唔知餐具牌子來歷而妳竟然一目瞭然
等我可以喺家母面前叻番次實開心死佢#41

的確如此⋯⋯
我好多方面都見識少,不過我唔同你
我仲有大把時間學習,而你已經進入人生倒數階段.....大腦退化