搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 正合奇

伊院肛門導管誤插陰道 老婦被迫切輸卵管保命

3萬

論壇元老

輪到你出塲……2014死咗去邊?
如何你唔係食紅米,你或者有機會去美國做冚家富…

3萬

論壇元老

係呀!唔出貼又點遇到你哩位 反骨精、冚家慘……陳冰都無得出場啦

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-8-1 10:08
輪到你出塲……2014死咗去邊?
如何你唔係食紅米,你或者有機會去美國做冚家富… ...

Bencan 兄:
眼紅啊,冇 fd 啊,你個 黃禽 公子呢…

3萬

論壇元老

肛痛呀,你個犬兒正死蠢隱咗?做乜隱嘢?

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-8-1 10:11
係呀!唔出貼又點遇到你哩位 反骨精、冚家慘……陳冰都無得出場啦

Bencan 兄:
你冇遇到我,重扮緊 大仁、大2、大契丹 啦,邊有機會比你了解到自身潛能原來系咁冚家慘 潛到咁深 咩,common 多謝我啦,幫5到你都幫到眾生網友,真系大開眼界原來 契丹種 真系可以去到咁

3萬

論壇元老

係呀!原來你咁忠 孝 仁 義 禮 智 勇 信,真系大開眼界!

孝子復仇,不傷無辜,知身後事,不婚免累家人,是為仁;手刃仇家,不苟且偷生,慨然自首,是為義;年除夕,先祭母而後殺仇,是為禮;知世間法無望雪冤,轉求自然法同態復仇之義理,入行伍學殺人技,遂擇機尋時,一日提刀,成就夙願,是為智;守護隱衷,吞淚止語,暗許諾言,凡二十五年,志不稍移,終成大孝之人,是為信。

歌頌一個行私刑的兇手是忠 孝 仁 義 禮 智 勇 信
你真係食矇咗

http://forum.memehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=261347&extra=page%3D17

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-8-1 10:23
係呀!原來你咁忠 孝 仁 義 禮 智 勇 信,真系大開眼界!

孝子復仇,不傷無辜,知身後事,不婚免累家人, ...

Bencan 兄:
我知你 禽獸,忠 孝 仁 義 禮 智 勇 信 5arm你格,but 又要扮 大仁、大2、大契丹 咁先好玩 丫麻,契丹國 點解 毒疫苗 都夠膽死 做得出,米就系有你哩種 美國夠有lok 既精英 law…

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-8-1 10:18

心痛呀,你 2兄 見你 哩個零禮拜 突破人類道德底線 唾棄你啊?重問做乜隱嘢?

3萬

論壇元老

fangtao 發表於 2018-8-1 10:44
Bencan 兄:
我知你 禽獸,忠 孝 仁 義 禮 智 勇 信 5arm你格,but 又要扮 大仁、大2、大契丹 咁先好玩  ...

個尐禽獸咪你教出嚟尐門生.......正冚家富!

3萬

論壇元老

乜兩父子輪班呀.......去茶樓霸位未呀!