搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 正合奇

伊院肛門導管誤插陰道 老婦被迫切輸卵管保命

論壇元老

發表於 4 天前 |顯示全部樓層
Bencan 發表於 2018-8-15 23:06
瞓覺、白粉⋯⋯同養父母有乜關係?
哦!原來你係靠同人瞓覺賣白粉養父母嘅
差人貪贓販毒?

小弟仲未有老婆喎!排隊尾你個女呀?
我潔身自愛唔啱噃⋯⋯叫你個女過主啦
我堂堂正正做人.....先唔似你咁扮單身男人釣魚出來滾喎
你都話你個女有遺傳病要全家驗DNA 啦.....咁就叫佢唔好咁無陰公出來撈......害人

3萬

論壇元老

發表於 3 天前 |顯示全部樓層
正合奇 發表於 2018-8-15 23:29
我堂堂正正做人.....先唔似你咁 ...

係你老母呀!唔認得呀?

咁你做乜要尐神女過嚟住呀?潔身做愛?

我堂堂正正做人.....先唔似你咁扮單身男人釣魚出來滾喎
堂堂正正做資深新人吖嘛,仲要實際肉體接觸㖭!

你都話你個女有遺傳病要全家驗DNA 啦.....咁就叫佢唔好咁無陰公出來撈......害人
你無你老豆尐遺傳DNA….咁就叫佢唔好咁無陰公出來揚...... 醜人

過住啦!

論壇元老

Bencan 發表於 2018-8-16 00:07
係你老母呀!唔認得呀?

家母陪家父同我啱啱食完宵夜喎⋯⋯羨慕嗎?
你睇真啲啦....個班神女係你老婆、你個女同你新袍呀!唔認得呀?
唔好意思喎....小弟從無你成家人啲驗DNA經驗喎
你係有懷疑嘅就驗多幾次啦

咦!你似乎好介意我用《實體接觸》哩幾個字喎!
我冇用錯吖!既然大叔同Jojo 都唔反對,又關你乜事?

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-8-16 00:56
你睇真啲啦....個班神女係你老婆、你個女同你新袍呀!唔 ...

咁基本嘅嘢…..值得一晒?上次係五十年前?羨慕?

你睇真啲啦....個班神女係你老婆、你個女同你新袍呀!唔認得呀?
好!睇真啲啦....個班神女係你老母、你個家姐同你細妹呀!認得呀!

唔好意思喎....小弟從無你成家人啲驗DNA經驗喎
正常呀!驗咗無得啃老,你係蠢唔係傻喎。

你係有懷疑嘅就驗多幾次啦

有需要咩?你驗一次就家變喎….你諗諗。

咦!你似乎好介意我用《實體接觸》哩幾個字喎!
係你作大”肉體”兩字…..被事主篤爆連見都無,唔知醜!

我冇用錯吖!既然大叔同Jojo 都唔反對,又關你乜事?
大叔就無表態喎, 但Jojo 就篤爆咗你,係關你事!

論壇元老

Bencan 發表於 2018-8-16 01:18

吓!原來你上次陪你父母食宵夜係五十年前呀? 陰公囉!
小弟就唔同哩.....
我雖陪唔到佢地早、午、晚餐,但係只要唔使早班都陪父母宵夜嘅
羨慕 ma? 羨慕 ma? 羨慕 ma?

好!睇真啲啦....個班神女係你老母、你個家姐同你細妹呀!認得呀!

小弟屋企個個良家婦女,點似你一屋都係神女呀?

正常呀!驗咗無得啃老,你係蠢唔係傻喎。
有需要咩?你驗一次就家變喎….你諗諗。

我無需要好似你咁驗DNA.....
閣下可能係2013年驗咗之後先離婚⋯⋯宣布單身? 明白!

咁你做乜要尐神女過嚟住呀?潔身做愛?

小弟㓗身自愛,你就潔身做愛
為免性病傳染,你記得帶袋呀!
下次幫百2蚊拎袋時入多幾打貨啦⋯⋯方便你夜晩去釣魚

我自願幫我女人拎袋尤如享受做愛—— Bencan

終於明白你幫百2蚊拎嘅....原來係佢做生意啲袋

係你作大”肉體”兩字…..被事主篤爆連見都無,唔知醜!

肉體兩字係你寫唔係我寫嘅
我只係寫”實體”

大叔就無表態喎, 但Jojo 就篤爆咗你,係關你事!

Jojo點篤爆我? 話我探過病?

君子坦蕩蕩.....我唔介意佢講喎⋯⋯關你乜事?

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-8-16 21:28
吓!原來你上次陪你父母食宵夜係五十年前呀? 陰公囉!  ...

小弟就唔同哩.....
我雖陪唔到佢地早、午、晚餐,但係只要唔使早班都陪父母宵夜嘅  
羨慕 ma?  羨慕 ma?  羨慕 ma?

你拾起路邊的石頭它可能有一萬年歷史,嘩古董喎,你滿袋石頭,有人羨慕嗎?咁基本嘅嘢…..值得一晒?

小弟屋企個個良家婦女,點似你一屋都係神女呀?
秦檜後代都話自己一家忠烈啦,唔通話係奸臣之後?矇人!

我無需要好似你咁驗DNA.....
閣下可能係2013年驗咗之後先離婚⋯⋯宣布單身? 明白!

你咪精囉…..繼續啃老!

小弟㓗身自愛,你就潔身做愛
為免性病傳染,你記得帶袋呀!
下次幫百2蚊拎袋時入多幾打貨啦⋯⋯方便你夜晩去釣魚

宅男!你去砵蘭街記得係你老母櫃桶攞袋呀!

終於明白你幫百2蚊拎嘅....原來係佢做生意啲袋
你明乜?你老母櫃桶攞尐袋,係佢做生意嘅?

肉體兩字係你寫唔係我寫嘅
我只係寫”實體”

天涯知己,憂戚相關感相身受嗰時.....靈魂同肉體都有真實感覺!#118
唔認咪得囉!

Jojo點篤爆我? 話我探過病?
君子坦蕩蕩.....我唔介意佢講喎⋯⋯關你乜事?

我同大叔與師妹係實體接觸朋友#98
他的確去過醫院探望大叔,這算不算你們所說的實體/肉體接觸? 我其時在歐洲,錯過了並沒有踫面。#125
唔敢面對自己揾大叔過橋…..師妹係咪實體/肉體接觸朋友?君子大話精?

論壇元老

發表於 前天 21:31 |顯示全部樓層
Bencan 發表於 2018-8-16 22:51
小弟就唔同哩.....
我雖陪唔到佢地早、午、晚餐 ...

你拾起路邊的石頭它可能有一萬年歷史,嘩古董喎,你滿袋石頭,有人羨慕嗎?咁基本嘅嘢…..值得一晒?
係呀!陪父母食宵夜係基本嘢呀
但係你就係連基本天倫之樂都冇囉
閒話家常⋯⋯望住老人家開懷而笑就係仲甜過飲糖水㗎

.....羨慕ma?  .....羨慕ma?  .....羨慕ma?  

秦檜後代都話自己一家忠烈啦,唔通話係奸臣之後?矇人!

咦!你咁清楚嘅?秦檜係你先祖呀? 失敬喎!

你咪精囉…..繼續啃老!

你估我你你啲仔女孭
佢哋冇出色⋯⋯

咪因為你百2蚊生仔唔教俾菲傭教囉,而家咪啃你老囉

宅男!你去砵蘭街記得係你老母櫃桶攞袋呀!

咦!乜你慣咗穿屋企櫃桶㗎? 為咗交數俾百2蚊?

唔怪得你父母咁早死囉!

你明乜?你老母櫃桶攞尐袋,係佢做生意嘅?
你咪親身示範....幫你老婆買袋俾佢去做生意囉
我自願幫我女人拎袋尤如享受做愛—— Bencan

唔認咪得囉!
唔敢面對自己揾大叔過橋…..師妹係咪實體/肉體接觸朋友?君子大話精?
君子坦蕩蕩....
我有嗰句講嗰句,大叔同師妹都冇話有問題喎
你有意見點解唔向當事人講?