搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 利瓦仔

共匪胡鞍鋼被諷給帝王唱讚歌千人聯名要求清華將其開除

論壇元老

Bencan 發表於 2018-8-10 01:16
正合奇
扮唔明呀?講明尐囉!

Bencan兄:
點解你係要追住我長輩唔放? 咁你唔好怪我還手

你想認我做你嗰仔呀?
可惜你拍錯門認錯仔喎
哩度人人都知道你自爆屋企啲醜事,仲邊有人敢同你扯上關係呀?
我家長輩無人好似你外祖母咁15歲童婚喎
我家長輩婚姻美滿相敬如賓,亦絕對無你咁用份糧來換經濟利益婚姻喎
咦!一言驚醒夢中人㖭......
兄台你1997退休時最少50,今年應該71歲。你話你外婆102歳,
你同你外婆兩代年紀只相差31年,
你外婆15歲童婚,假設16歳生你母,
咁即係話你阿媽14歳就嫁15歳就生你.....都係童婚喎

原來兄台幾代都係童婚買賣婚姻嚟,

唔怪得之你老婆好似前世未見過錢咁.....拍拖要收錢,
.........結婚又要沒收你成份糧唔俾你養父母啦

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-8-10 08:21
Bencan兄:
點解你係要追住我長輩唔放? 咁你唔好怪我還手

點解你係要追住我長輩唔放?    咁你唔好怪我還手
世上決沒有無緣無故的愛,也沒有無緣無故的恨。
點解唔問下你自己做緊乜?亮劍?等你,乜你無還過手㗎。我被人兇過斬我九碌,真係好驚㗎!

你想認我做你嗰仔呀?
可惜你拍錯門認錯仔喎
哩度人人都知道你自爆屋企啲醜事,仲邊有人敢同你扯上關係呀?

你曾祖父冇抱過、教過、養過你,點可以叫子孫呀?咁唔叫侵略叫乜? ??

我家長輩無人好似你外祖母咁15歲童婚喎
我家長輩婚姻美滿相敬如賓,亦絕對無你咁用份糧來換經濟利益婚姻喎
我尐事經你口,你的事因我講,好公平喎。
兄台你1997退休時最少50,今年應該71歲。你話你外婆102歳,
你同你外婆兩代年紀只相差31年,
你外婆15歲童婚,假設16歳生你母,
咁即係話你阿媽14歳就嫁15歳就生你.....都係童婚喎
原來兄台幾代都係童婚買賣婚姻嚟,

你得閒查下紀律部隊新、舊制退休方案先學人扮嘢啦!

唔怪得之你老婆好似前世未見過錢咁.....拍拖要收錢,
.........結婚又要沒收你成份糧唔俾你養父母啦啦

夠膽咁講我老婆見過嘅錢你十世都未見過。
你幸福尐.....有對孝順父母養你過世。

論壇元老

Bencan 發表於 2018-8-10 09:55
點解你係要追住我長輩唔放?    咁你唔好怪我還手
世上決沒有無緣無故的愛,也沒有無緣無故的恨。
點解唔 ...

十世?咁你老婆見啲咪係陰司紙?

你幸福尐.....有對孝順父母養你過世。
我幸福係因為我冇好似你咁激死父母

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-8-10 11:27

如果你用緊尐錢係陰司紙,那你可叫陰司紙。

我幸福係因為我冇好似你咁激死父母
激死尚未成功,忤逆還需努力!

論壇元老

Bencan 發表於 2018-8-10 11:33

你父母用緊嘅就係陰司紙
你老婆成世人未見過錢先至連你份糧都貪啫
佢貪咗咁多而家咪叫佢燒多啲俾你父母贖罪啦

你忤逆成功咗啦⋯⋯雙親都俾你激死啦

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-8-10 23:13
你父母用緊嘅就係陰司紙
你老婆成世人未見過錢先至連你份糧都 ...

你父母用緊嘅就係陰司紙
你老婆成世人未見過錢先至連你份糧都貪啫
佢貪咗咁多而家咪叫佢燒多啲俾你父母贖罪啦

無錯!你唔夠用咪問先父母借囉。
你見過幾多錢呀?連父母老糧都啃。

唉!佢地壞事做得多….生個忤逆仔攞債。

你忤逆成功咗啦⋯⋯雙親都俾你激死啦
咁你努力、奮鬥!