搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 利瓦仔

共匪謊言之「工人階級必須領導一切」變成工人不能有工會

論壇元老

bbchk 發表於 2018-8-9 21:29
B君点會咁容易俾你

Bencan兄網上虛擬好本事
佢啲虛擬身份非常鬼異......

有時係中國人,有時係加拿大人
有時自稱警司/警官,有時又話西環行街PC
有時話自己有老婆仔女,有時又話自己單身或離婚

林林種種....總之呃神騙鬼就無句真

3萬

論壇元老

嗱!呢尐咪正合奇食紅米反共義士喎
無需根據點誣都得,起碼呃尐光頭仔、反肚歡心!
有時又話西環行街PC------條link
有時又話自己單身或離婚----未結婚時是單身…離婚?條link
神棍!你能証明此林林種種嗎.... 大話精!

論壇元老

Bencan 發表於 2018-8-10 01:59
嗱!呢尐咪正合奇食紅米反共義士喎
無需根據點誣都得,起碼呃尐光頭仔、反肚歡心!
有時又話西環行街PC---- ...

有時又話自己單身或離婚----未結婚時是單身…離婚?條link

你先係神棍!唔認呀?大話精!
係你自報 2013-2016年 單身㗎!
你一邊同大叔講你結婚幾十年,一邊又自報單身
咁你哩個姑爺仔虛擬體究竟邊句真呀?.......

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-8-10 08:40

你一邊同大叔講你結婚幾十年,一邊又自報單身
咁你哩個姑爺仔虛擬體究竟邊句真呀?....... 神棍

哦!你揾一個網站有一個單身 Bencan就可証明是神棍?

咁你一定承認Jojo係神棍……男扮女裝!
唔明?唱你囉
Jojo was a man who thought he was a loner
But he knew it wouldn't last
Jojo left his home in Tucson, Arizona
For some California grass……………..

3萬

論壇元老

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-8-10 08:40

有時自稱警司/警官,有時又話西環行街PC
有時又話西環行街PC------條link

論壇元老

Bencan 發表於 2018-8-10 10:08
你一邊同大叔講你結婚幾十年,一邊又自 ...

估唔到Bencan你哩個神棍真係姑爺仔呃青春少艾

竟然驚到唔敢認以上自稱「單身」男子係你
咁睇下哩個加拿大多倫多 Bencan 喺York論壇寫啲乜?
咦! 原來都係養狗(Pom),釣魚,中俄軍事喎
全部都係謎米Bencan係哩度講過嘅嘢嚟喎!

君子坦蕩蕩 小人長戚戚⋯⋯
Bencan你都有今日折墮囉
俾人折穿大話⋯⋯竟然用另外一個大話去㩒一個大話

2萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-8-10 10:41
估唔到Bencan你哩個神棍真係姑爺仔呃青春少艾

竟然驚到唔敢認以上自稱「單身」男子係你

論壇元老

fangtao 發表於 2018-8-10 10:45

師兄:
以上啲説話熟口熟面嗎?
Bencan話唔係佢喎!
你信嗎?

2萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-8-10 10:48
師兄:
以上啲説話熟口熟面嗎?
Bencan話唔係佢喎!

奇兄:
都話左 天日昭昭 架啦…
點解 5搞 全民監察 搞 自省 內聖外王 既 中國聖賢 強調 不欺暗室、敬如在、毋自欺 丫…