搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: jkmss007

世界大学排名 中国首夺亚洲第一

論壇元老

Bencan 發表於 2018-10-5 01:54
係呀!話哂人地皇室貴族住係以畝計的地方,同住係西環以呎計的人眼光心胸是不同的,不會看人低!
皇子都唔 ...

Bencan兄:
請問皇子愛人會咁小家到.....扣起皇子份糧嗎?
你遇到個貪錢小家種⋯⋯係兄台你唔好彩.....

你恨唔到㗎啦

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-10-5 01:55
Bencan兄:
你暗示你老婆原來情況似Megan呀?
佢係非州African American喎

正合奇兄:
如果你認為我是哈利王子,你就明白真相嘍。
你介意係African American、仲係第2次改頭嫁?
拖到你心儀隻手未呀?

論壇元老

Bencan 發表於 2018-10-5 02:07
正合奇兄:
如果你認為我是哈利王子,你就明白真相嘍。
你介意係African American、仲係第2次改頭嫁?

Bencan兄:
係你老婆又唔係我老婆

你唔使問我介意喎
你自己唔介意就得啦⋯⋯與我何干?

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-10-5 02:02
Bencan兄:
請問皇子愛人會咁小家到.....扣起皇子份糧嗎?
你遇到個貪錢小家種⋯⋯係兄台你唔好彩.....

正合奇兄:
我從識我老婆將份糧交給她,是存於聯名戶口,她的資產、薪金比我更高,我可以自由提款,但我從來無做過,一切開支由她管理,信任她。

你就是那種正宗小家種,將心思擺在防範別人,連枕邊人也不放過,如此心胸狹窄如何能令豪門大族垂青?你恨唔到㗎啦!

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-10-5 02:11
Bencan兄:
係你老婆又唔係我老婆
你唔使問我介意喎

正合奇兄:
觀人於微,你的心思,當然與我何干!

2萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-10-5 02:19
正合奇兄:
我從識我老婆將份糧交給她,是存於聯名戶口,她的資產、薪金比我更高,我可以自由提款,但我 ...

我從識我老婆將份糧交給她,是存於聯名戶口,她的資產、薪金比我更高,我可以自由提款,但我從來無做過,一切開支由她管理,信任她。

你果時 翻工 有水 Cap 梗得啦…

3萬

論壇元老

個 Cap 祗可遮蔭擋水咋!

論壇元老

Bencan 發表於 2018-10-5 02:19
正合奇兄:
我從識我老婆將份糧交給她,是存於聯名戶口,她的資產、薪金比我更高,我可以自由提款,但我 ...
Bencan兄:
好笑!你我在此題目幾個月來回百幾張貼,
到而家你先度到條屎橋出嚟同你老婆摭醜
真係難為你囉.....攪到要兄台匿埋成個月.....先諗到哩嘢出嚟

我從識我老婆將份糧交給她,是存於聯名戶口

哦!有女人咁賤格一識男人就同男人開聯名戶口收男人份糧嘅?
咁無尊嚴廉恥嘅女人送上門都唔好要啦
哈哈.....你話Megan會唔會一識哈里皇子就叫佢開聯名戶口收埋佢份糧嘅呢

除非係古時窮家女賣身葬母之類啦
否則,一個有手有腳正常人(無論男女
咁敗壞名聲你家門不幸

兄台你唔好攪錯喎
而家個貪錢小家種,將心思擺在防範你,心胸狹窄到要扣起你份糧嘅枕邊人......
係你老婆.....而唔係小弟喎

你又知我恨乜恨唔到?  你有妄想症呀?去食藥先啦

論壇元老

Bencan 發表於 2018-10-5 02:21
正合奇兄:

Bencan兄:
兄台既不是小弟枕邊人
我心思係點與你無關喎⋯⋯干你何事?

3萬

論壇元老

正合奇 發表於 2018-10-5 21:57
Bencan兄:
好笑!你我在此題目幾個月來回百幾張貼,
到而家你先度到條屎橋出嚟同你老婆摭醜

正合奇兄:
你認為我所言虛,你重溫貼子根查吧?

攪到要兄台匿埋成個月.....先諗到哩嘢出嚟  
何解?為咗答清朝事需要明朝匿埋諗計?
請問一個自稱匿埋幾年才走出嚟扮新手?諗嘢?做乜諗嘢?
大叔一眼就䏲穿你,仲篤爆㖭,真係難為你囉。

賤格唔係女人,係屈人一識男人就同男人開聯名戶口嘅賤男啫!
同樣無尊嚴廉恥嘅男人送上門大戶人家女子都唔會要㗎。

哈哈..... 係尐一開始就叫人師妹的宅男才是突兀!

係你尐人先會咁緊張尐錢,所以永遠祗停留心儀境界,年青人登高望遠啦。

我家雖不算富有但不懼經濟壓力,你如此”窮家女賣身葬母” 思維,真是敗壞名聲家門不幸。

貪錢小家種?幾十年實証,款項隨時可各自提取,共享生活愉快。

你!咪道出…貪錢小家種,將心思擺在防範人,心胸狹窄的小人囉。
你心儀快尐有個一識男人就同男人開聯名戶口收女人份財產嘅? 祝你好運?
係!去食藥先啦,你恨到嘅!