搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: 散春盪失路

劉小麗九龍西補選提名無效

3萬

論壇元老

發表於 4 天前 |顯示全部樓層
我而家終於明白基哥點解咁早第一時間早過小麗報名。
他係電台接受訪問說DQ咗小麗,他先於其他民主派報名
民主派應該支持佢,否則後來者才是

論壇元老

打飛機 個 屎忽 長期 插撚住條 用 樹葉 遮撚住既 大碌夾長 天地線,
梗係晨早 就接收到 堅料 啦 !
今次 土匪集團 要出手搶撚晒 康港既貯備, 咁大既茶飯,
派少少狗餅 出去 餵狗, 濕濕碎 啦 !

1萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-10-13 07:32
我而家終於明白基哥點解咁早第一時間早過小麗報名。
他係電台接受訪問說DQ咗小麗,他先於其他民主派報名
民 ...

西環一早就寫好 DQ 劇本, 叫「政壇李克勤」放心去馬 , 有咩人可以早收三日風 ?  當然是自己人

3萬

論壇元老

S820 發表於 2018-10-13 17:09
西環一早就寫好 DQ 劇本, 叫「政壇李克勤」放心去馬 , 有咩人可以早收三日風 ?  當然是自己人 :fun ...

放心?遲尐有人有重大宣佈喎……看官等睇戲啦!

論壇元老

發表於 3 天前 |顯示全部樓層
雜種家畜--淋病柒宮鵝 呢個 瘦西 最撚 狗西行為就 :

乜鳩衰野都 唔撚關佢事, 推比別人 !

1萬

論壇元老

發表於 3 天前 |顯示全部樓層
真普損