搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: fangtao

奔加式自私致災難!巴士飛站車長女客互毆15命沉長江底

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-11-2 19:58
知呀!你明知自己死路一條…..仲要教人……去死

我知啊,有邊個 食飯神仙 5會死,我只系盡點責任 叫你班 懵銀 5好 on 9 死嗟…

3萬

論壇元老

你知?知就唔會食周粟助紂為虐,你估尐人真係瞓晒呀?懵佬!

3萬

論壇元老

dy88 發表於 2018-11-2 20:26
愿逝者安息,一路走好!!

其實最大問題係,車上其他乘客唔出手拉住個女人…… 自己坐車,見個司機揸住車俾人鬧咁耐再打,d 乘客都唔覺關自己事出來救司機。你叫共黨下的中國人幾時先get到自己同呢個地球有關係丫……

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2018-11-2 21:12

我知你系 扮瞓 格,私怨大過天,死要面5肯面對錯誤,所以最 冚家慘 果個米系你哩種 蝗外蝗 Law

1萬

論壇元老

熊出沒注意:重慶巴士事件是當今匪區社會縮影

3萬

論壇元老

利瓦仔 發表於 2018-11-9 20:45
熊出沒注意:重慶巴士事件是當今匪區社會縮影

利兄:
奇實你睇 奔加 網上 既表現,就會 理解 蝗蟲 真系 會 我有我 Happy,理叉你感受 不理後果。奔加 明知 有 親友 跟帖,but 亂up 如入無人 之境,旁若無人,完全5理佢班 Fans 感受,完全5理 佢 包裝左 幾十年 岳不群 中華英雄 既形象,5理後果 「搲」爛塊面,不惜鬥賤 就只系 程一時之快,賤話 講果陣 就1時興奮,5諗之後點埋單,點向 幫佢人格背書既 粉C 交代,真系5知佢點面對佢D 親友,奔加 其實就系 類似 搶軑盤 冚車衝落河果隻蝗蟲,衝落河系人命,奔加 失控 就系 粉C 玻璃心 碎滿1地…

3萬

論壇元老

發表於 7 天前 |顯示全部樓層
你驚呀!你驚比尐親朋戚友識穿你有幾醜陋呀,連自己國籍都唔敢認,稱自己係世界仔。老蝗!