搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: jkmss007

国内国外- 中国篇 2018

4萬

論壇元老

你講乜呀?係咪激親你語無倫次?血壓高呀?叫阿奇執劑你嘆啦,哩段野希望阿奇睇到。

4萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-11 04:38
你講乜呀?係咪激親你語無倫次?血壓高呀?叫阿奇執劑你嘆啦,哩段野希望阿奇睇到。 ...

睇5明啊,咁你比你D孫睇 law

4萬

論壇元老

量咗血壓未?食藥未?畀阿奇睇睇。

4萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-11 05:20
量咗血壓未?食藥未?畀阿奇睇睇。

你冇天真啦,我老江湖都要食 血壓藥,你有冇跟我帖,要 "算" 5要 "忍","忍" 既層次實在太底,個 "算" 字 係強調比 神仙 and jojo 睇既,"忍" 始終有爆既時候,"算" 就純理性,我渡人無數,含家慘見得多,如果我靠個 "忍" 字,你點會遇到我今日對住你隻極品重可以 羽扇綸巾 談笑間 檣櫓灰飛煙滅,你5好又 你夠系落 啦,"算" 系 針對 D 含家慘 性格 set 條 路 比佢 跟住 行,明末,咁先 幫到個 含家慘 認清自己 架,我哩D先系 幫 支那人 既王道 啊,5系 忍 你個 含家慘 避左你,由得你 自我感覺良好 又激走1個 繼續 任性 橫行霸道,明末啊 自卑仔,trump 生 米做緊我哩3年做既野 law…,神仙 既 忍 系害左你 架 真正原因,你 由 囂張 變 欺皮笑 系因為 我 "算" 絕左你乍…

拿,又袋$落你D孫袋啊,又望你D孫睇到啦…

4萬

論壇元老

算?你算得掂就唔洗揾人過橋啦….你算罷啦!
忍?你忍得就唔洗轉地頭 WS 啦….64919484 仲通嗎?

遇到我算你唔好彩囉……你忍下啦!

4萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-11 12:38
算?你算得掂就唔洗揾人過橋啦….你算罷啦!
忍?你忍得就唔洗轉地頭 WS 啦….64919484 仲通嗎?
遇 ...

哩個 work 64102605,放馬過泥,睇我點招呼你…

4萬

論壇元老

咦!64919484做乜唔用呀? 64102605 work咩?班馬呀?

血壓高火遮眼呀?阿奇無招呼你吖?
老謀深算、戒急用忍,爽唔爽?懂唔懂?

被算計忍唔到呀?
遇著我幫你升壇….係咪好幸福呢!

64102605……64102605……64102605……
What Man Horse !

4萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-11 22:52
咦!64919484做乜唔用呀? 64102605 work咩?班馬呀?

血壓高火遮眼呀?阿奇無招呼你吖?

火遮眼…你試下放馬過泥 Law…
戒急用忍 你識就5會 急到 鎖匙袋5穩 要驗 DNA 啦…

4萬

論壇元老

係你面前睇唔到咩?
你好忍得呀?要等新春先帶女眷出國收集DNA呀…..

1萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-11 23:04
係你面前睇唔到咩?
你好忍得呀?要等新春先帶女眷出國收集DNA呀…..

係你房入面睇唔到咩?
你好忍得呀?要等你老婆服侍完你啲同袍收集DNA你先有得入房

"你老婆…瞓完一個又一個同袍.... 你無視?好激氣呀?咪驗DNA囉!你齋睇都咁興奮?可憐你囉!"

—- 正合奇

"我見到老婆開心我就開心.....當然興奮啦 "

—- Bencan