搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bbchk

頑童煙花塞狗嘴 流浪狗被炸至重傷

4萬

論壇元老

你三十幾年前走舔共條捷徑,而家係咪冚家富貴?
你認錯嘅共畜 語言偽術你最曉啦…..陳冰!陳冰!
吹係無用嘅!印印支啦…..陳冰!陳冰!
你唔知呀?
有錯咩?
堅決改 =就系5改
嗱!你咪那種人囉,座頭市!
無錯點解要認?
你不停地被篤爆錯處
唔認都唔得,係咪好唔忿氣呢?
又係呢尐!
吹你就叻!做好你份job先啦!
講乜?
必先正名乎?
係喎!你係共畜之後先話人係共畜。
名符其實”你夠系Lok “
你賤先可 鬥賤
你幾歲咪成日當人幾歲囉。
記得!最尾你咪死狗揾陳冰唱你囉。
你真係以為舔共畜唔洗成本呀?福州鄉里就經歷過經常用口糧供奉共畜的曰子。
係呀!在同一邏輯及標準下,你得!我點解唔得,想唔通真係會阻礙智慧增長,咁有尐人幾十年後咪仲停係幾歲 ….仲認叻㖭,樂此不疲!

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-8 02:50
吹係無用 ...

你做乜影印道嗟
虛心D啦
遇到我哩D高手系你做化啊
我話你 ten 丫
每1步都有得解釋架
5系亂趙你架
續件食 系專門對付 你哩種死不認錯支那人架
耍嘴皮系會上癮
續件食系不停比鴉片你食
上左癮就戒5到
深度上癮斷食會死架
宜家 什種 既 共畜 處境 米就系你既寫照 law
70年 死不認錯 好過癮
滿手欠人類血海深仇點改啊
改米即刻冇命
你為面子都死頂
共畜冇命wor
更加要頂啦
總其言
都系死不認錯既結果 law

萬言書5系同 舔共畜 用架
舔共畜 有原罪 揀左做 魔鬼辯護士
先天注定輸 維有 理丫事誣 你夠系咁
萬言書 只會 比位 你D舔共畜 混淆乍
你睇 關塔那麼 幾清翠利落
趙 舔共畜 就系咁簡單 1招了 架乍

4萬

論壇元老

係呀!在同一邏輯及標準下,你得!我點解唔得,想唔通真係會阻礙智慧增長,咁有尐人幾十年後咪仲停係幾歲 ….仲認叻㖭,樂此不疲!
你真係以為舔共畜唔洗成本呀?福州鄉里就經歷過經常用口糧供奉共畜的曰子。
必先正名乎?
你賤先可 鬥賤
講乜?
又係呢尐!
無錯點解要認?
你不停地被篤爆錯處
堅決改 =就系5改
有錯咩?
你唔知呀?
你唔知呀?
有錯咩?
堅決改 =就系5改
無錯點解要認?
你不停地被篤爆錯處
又係呢尐!
講乜?
必先正名乎?
你賤先可 鬥賤

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-8 03:24
係呀!在同一邏輯及標準下,你得!我點解唔得,想唔通真係會阻礙智慧增長,咁有尐人幾十年後咪仲停係幾歲  ...

點同呢
我系B61窮2白果陣授之以漁你系共畜張牙舞爪輸出貪腐既時候>>>免費煙花
重有,你加拿大人 問人愛那國 系米中國人 wor…你又試 耍嘴皮啦
你做乜影印道嗟
虛心D啦
遇到我哩D高手系你做化啊
我話你 ten 丫
每1步都有得解釋架
5系亂趙你架
續件食 系專門對付 你哩種死不認錯支那人架
耍嘴皮系會上癮
續件食系不停比鴉片你食
上左癮就戒5到
深度上癮斷食會死架
宜家 什種 既 共畜 處境 米就系你既寫照 law
70年 死不認錯 好過癮
滿手欠人類血海深仇點改啊
改米即刻冇命
你為面子都死頂
共畜冇命wor
更加要頂啦
總其言
都系死不認錯既結果 law

萬言書5系同 舔共畜 用架
舔共畜 有原罪 揀左做 魔鬼辯護士
先天注定輸 維有 理丫事誣 你夠系咁
萬言書 只會 比位 你D舔共畜 混淆乍
你睇 關塔那麼 幾清翠利落
趙 舔共畜 就系咁簡單 1招了 架乍

4萬

論壇元老

就系咁簡單 1招了舔共畜

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-8 03:24
係呀!在同一邏輯及標準下,你得!我點解唔得,想唔通真係會阻礙智慧增長,咁有尐人幾十年後咪仲停係幾歲  ...

重有呢,我特登出勁多帖泥辣你,我試到你呢,開始識得揀食啊,即系話呢,你真系有良知架。

but 你5好彩丫,5識珍惜我同神仙 Sorry 既時候改過自新,反而利用神仙打掩護變本加厲,神仙當你老弟,你就當神仙契弟,結果米比我續件食畏你鴉片等你理丫事誣 深度上癮積重難翻丫,宜家先識揀食…

4萬

論壇元老

你仲係消費緊老兄?太令人失望!

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-8 05:21
你仲係消費緊老兄?太令人失望!

我話你 ten 丫,我最叻系借力,我系用你隻手自摑,好過我自說自話打你針,神仙宜家米醒 law,你真系1個徹頭徹尾冚家慘 law,宜家先識揀食,連你自己都接受5到你自己咁冚家慘丫痲。

我話你 ten 丫,你 review 翻你自己D Po,點解會咁講野架,有 DD 智商 都5會咁講野架,埋5到尾架,即系 南海填島、一帶一路,埋5到尾架。

but 共畜 賞,D 舔共畜 米就只可以系你咁水平 law,你扮 霸道 架乍 想 keep 住 個 有形 and 威格,我米出手幫你還原醜相變笑位 Law,系米中國人愛那國,好形好威好有中華英雄 feel 啊話,就要你漢奸現形 宗 當 忠 2面不是人

我話你 ten 丫,007 都以你為恥啊,佢宜家明白點解中國會搞成咁罅,14億 過橋抽反骨精 世界點接受到哩種大國堀起丫,系既你自己首先5做加拿大人先啦…

4萬

論壇元老

知呀!借刀殺人技倆吖嘛,你叻哂……幾十年紅糧無白費。
由南海一路打到你耿耿於懷,好唔舒服呢…有排你嘆呀!

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-8 19:48
知呀!借刀殺人技倆吖嘛,你叻哂……幾十年紅糧無白費。
由南海一路打到你耿耿於懷,好唔舒服呢…有排 ...

我借你自己隻手幫你自殺,有錯嗎,我比过n次机会你改过自身lor wor,神仙又劝过你收声,你重何以怪边个。