搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bbchk

頑童煙花塞狗嘴 流浪狗被炸至重傷

4萬

論壇元老

係囉!你崇拜殺人兇手,整天要殺、殺、殺、佛口蛇心,幫人自殺?有心!收聲!改过自身吧!

4萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-8 20:21
係囉!你崇拜殺人兇手,整天要殺、殺、殺、佛口蛇心,幫人自殺?有心!收聲!改过自身吧! ...

你話乜就乜 Law,你5好彩啦,鬼叫你重有良知咩,你連果dd良知都冇埋,我米冇你乎law,我從來都系用你既標準,借你既良知,so 你系比你既良知殺死左你既人格,你怪得邊個啊,機會我比過你叫你5好曬嘴皮,我幾歲就必先正名乎你花我5到架…

and 美國 勸過你 共畜 5好搞 共產,死路泥,搞成咁,怪誰,你好借 仇美 泥 轉移責任,5誠實面對問題根本你以為世界會接受你哩種無懶霸權,你自己都識揀做加拿大人啦…

so 良知 你系有,有我就借到,你自殺人格就咁簡單架乍…

4萬

論壇元老

咁我明嘞!你係無良知嘅,所以要借,可憐你囉。
你知共產黨尐衰嘢咁多,都死返去投共做 共畜,死路你都行係你自己揀嘅
所以你選擇崇拜殺人兇手,就係咁簡單架。

4萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-8 23:33
咁我明嘞!你係無良知嘅,所以要借,可憐你囉。
你知共產黨尐衰嘢咁多,都死返去投共做 共畜,死路你都行係 ...

我點解5用我標準 摑你 呢,系因為我個標準太高,用泥度你呢就太嚴苛罅,我成日講我修 忠、恕,咁米降低水平用你既良知泥摑你 Law。

有跟開我帖,都知你既標準我冇,例如宣左誓重問系米中國人愛那國,哩D咁反智既野我做5出,真系做5出,因為我幾歲已經識分 宗 vs 忠 既分別,既然我冇,米要同你借 Law…

宣左誓 重問愛那國系米中國人,你地支那人玩曬啦,錢學森畜生奉英雄,哩種畜生邊度會尊重 憲法 架,咁米摑到你鼻青面腫 Law…

4萬

論壇元老

你尐標準?咁陳冰咪好忙囉。

4萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-9 00:56
你尐標準?咁陳冰咪好忙囉。

你就背罅,識得用陳冰,1D都5忘,你睇下宜家你 FD多定我FD多,你睇下宜家美國FD多定共畜FD多,連 007 都以你為恥啊…

我話你知丫,你哩種支畜我系B6遇無數,1 ten 到 5 Arm 嘴形既意見即起 Kong,why,米就系 自卑 Law,自卑 米 崩口人 Law,所以我米用你地既標準泥玩到你喊 Law,咁樣冇乍形啦 下話,你連自已既 Point 都 悍衛 5到 冇怪人 Law,就 ar arm 女警開槍開心豎母指大合照 渣麻,1雞幾食啊,你數下 同1個 topic 執左你 幾多點…

出牆5 duck 叛國duck,米就系你班愛那國既標準 Law,係 work 既,冚世界 你地 支那人 玩曬 架罅,5洗 講 憲法 啦,咁中華婚族就5洗講嫁雞隨雞架罅,原來你D女嫁比人系會穿夫家櫃桶比外家,重銀賤格過出牆啊…

4萬

論壇元老

你用人多就算贏?中國同美國邊度人多?你又自摑啦…懵佬!
哦!你話乜咪乜囉…..你被無語、無奈,有幾多劑呀?

4萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-9 01:54
你用人多就算贏?中國同美國邊度人多?你又自摑啦…懵佬!
哦!你話乜咪乜囉…..你被無語、無奈,有幾 ...

5該摸清我D字,我系講FD多 no 人多,FD系5會反骨既叫FD…
你睇你班支共畜,重利剩幾多5反骨,你自己都揀加拿大啦

4萬

論壇元老

哦!好FD 喎!摸下反骨仔尐骨先!

4萬

論壇元老

FD 喎!