搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bbchk

頑童煙花塞狗嘴 流浪狗被炸至重傷

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-9 02:32
FD 喎!

你又眼紅美國啦,美國既強系有能力收拾反骨仔,就7個月渣麻,什種 米比 侵侵趙到要 食草 law
正如我,有能力摑到你隻 過橋抽反骨精 鼻青面腫
你睇下宜家重有冇人敢撐你…
007 and wongcnn 都以你為恥啊

4萬

論壇元老

5該摸清我D字,我系講FD多 no 人多,FD系5會反骨既叫FD…

美國既強系有能力收拾反骨仔

你咁反口㗎?反骨仔!

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-9 02:56
5該摸清我D字,我系講FD多 no 人多,FD系5會反骨既叫FD…

美國既強系有能力收拾反骨仔

你睇下D反骨仔下場…
哩D米叫功力 Law…

4萬

論壇元老

誰是反骨仔?

阿富汗戰爭時,本•拉登不僅得到了美國的大力支持,甚至還有人將其稱為“英雄”。拉登的許多陰謀詭計和暴力手法就是從中央情報局那裡學來的。美國給了這些“抗蘇鬥士”們大量援助,其中包括專門對付直升機的“毒刺”導彈等尖端武器。中央情報局每年撥出5億美元軍費來武裝和訓練貧窮且手無寸鐵的游擊隊員。美國高科技武器中的不少尖端產品陸續進入了拉登的兵器庫。

1982年,兩伊戰爭進入最關鍵的時刻,薩達姆節節敗退,甚至有被推翻的可能。在這關鍵時刻,美國堅決地向伊拉克伸出“援手”。美軍的情報機構向伊拉克方面頻頻傳輸偷拍的伊朗軍隊部署情況的衛星照片。美國又通過有技巧的“轉手貿易”向伊拉克提供武器———美國把先進坦克賣給埃及,埃及又把自己原有的坦克轉手給伊拉克。之後,在美國大軍工廠的要求下,裡根政府又同意美製武器可以直接賣給伊拉克。在美國對伊拉克出口武器的清單中,有運輸直升機、攝錄設備、情報偵察設備,甚至還有伊朗所有內閣成員以及其祖宗八代的詳細資料,為的是防止伊朗或伊拉克反對派在薩達姆內閣中安排眼線。裡根政府對薩達姆可算是體貼入微!

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-9 03:24
誰是反骨仔?

阿富汗戰爭時,本•拉登不僅得到了美國的大力支持,甚至還有人將其稱為“英雄”。拉登的許多 ...

系啊,美國比你班中東佬富貴,5識飲水思源,米咁下場 Law…;
冇 美國現代工業文明 你班中東佬攬住D石油當可樂飲會飽啊…
反骨精就咁下場架罅…
你出牆5Duck叛國Duck 都知反骨5好格

4萬

論壇元老

哦!畀?免費㗎?
無石油?現代工業文明 仲係用馬拖車,反骨精!

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-9 03:56
哦!畀?免費㗎?
無石油?現代工業文明 仲係用馬拖車,反骨精!

你知道米好Law
5系耶教有原罪認錯悔改
咁就冇現代文明架罅
你想用 intel and winows 上網啊
真系發夢啦阿過橋抽反骨精

4萬

論壇元老

中東是伊斯蘭教喎?阿拉祝福嚟㗎?反骨仔!

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-9 04:24
中東是伊斯蘭教喎?阿拉祝福嚟㗎?反骨仔!

伊斯蘭教比阿拉祝褔左頭段啦,文藝復興之後輪到耶穌教行運Wor,由其系你祖國英國橫行7海,鬼佬登陸北美,力行專利法,保障智識產權,阿拉開始冇運行啦,智識產權衍生現代工業,近百年 中東 依附西方工業,靠石油收入吊命,過多十零廿年全面綠化能源,到時班中東佬會窮過非洲 law。中國就更加5洗講罅,滿清入關,跟住黃俄入寇,亡左國500年 lor

4萬

論壇元老

英國橫行?

But
航母無艦載機喎,無牙老虎喎!

美國……
The government is STILL shut down

https://www.cnn.com/politics/live-news/government-shutdown-january-2019/index.html