搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bbchk

美國軍方刊物:中國對魚類貪得無厭 危害海洋生態

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-9 23:52
荒逃,你摸下條標題先啦
危害海洋生態是其重點,捕鯨、殺 ...

你5好天真啦,以為幫007救翻 關塔那星 007 就感激你架拿,你個朶爛曬架罅,007 都有 良知架…

4萬

論壇元老

你咪咁自卑啦,畀尐功架出嚟啦!

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-10 01:40
你咪咁自卑啦,畀尐功架出嚟啦!

你5好擦007鞋啦…
你自己都識講啦

鯨 系 海洋食物鍊上層,魚民系海洋生態食物鍊最頂層,你支那人掃光曬下層,咁叫d上層食乜啊,你都識講啦,你釣魚5夠尺寸會放翻落水扮銀曬史乜鬼,支那人系5會架,所以你要同d支那人割蓆先註冊強調自己系加拿大人NOT 支那人 丫麻,點解叫蝗禍,米就系支那人所過之處掃光光丫麻…

AND
如果你睇煙花果陣識得好似你釣魚果陣扮史乜鬼咁支那人就5洗趕盡殺絕d海洋生物搵$燒煙花比你睇 LAW,正 史乜鬼…學鬼佬講生態平衡…哩d HONOR SYSTEM 去到 支那人 就5 WORK 架罅…

4萬

論壇元老

捕鯨、殺鯨供養海洋生態食物鍊最頂層,什麼人?無危害海洋生態?你忌諱什麼?

金牌會員

非法捕魚你有份,支持捕鯨你又有份。日本捕鯨魚如果有錯,點解你支持啊?

https://zh.wikipedia.org/wiki/%E6%8D%95%E9%AF%A8

在“取消小型鲸豚类保护”提案中日本以两票之差败落,其中共有63国进行表决,危地马拉塞内加尔未出席。洪都拉斯原本支持日本,但在该提案上投了反对票,中国支持丹麦弃权。“匿名投票”提案中共有64国代表投票表决。通常支持日本的所罗门群岛弃权,洪都拉斯再次动用否决权,危地马拉和塞内加尔仍旧未出席会议,挪威、冰岛、中国投票赞成日本秘密投票。在取消南极洲周边捕鲸禁区的提案表决时中国也投票支持日本,该提案以28票支持33票反对被否决。

中华人民共和国的政府不作直接评论,但是官方媒体如《人民日报》、光明日报经常发表批评日本捕鲸行为的文章。

口講就批評,投票就贊成。對西方勢力亦一樣,批評用口,投票用腳,且看奔加。

4萬

論壇元老

美國作為捕鯨國,卻反對捕鯨。咁虛偽?
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E6%8D%95%E9%AF%A8

口講就批評,雙腳就企定。同別人咪一樣,批評用口,生活用腳,且看東邪西毒企係邊

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-10 06:39

美國作為捕鯨國,卻反對捕鯨。咁虛偽?

你又5好轉移 關塔那星 啦,我話你 ten,你夠系咁 lok 已經系技術成份最少既矛招,只要竹門對竹門、木門對木門就得,魚對魚、哺乳對哺乳咁簡單渣麻,咁都做5到,只有1個結論,蠢真系會傳染,你睇癡埋共畜舔共畜冇個醒目就知,你5系驗DNA Law,系驗腦 Law。

Demo:
and 講虛偽,夠你 愛那國 又 宣誓效忠英女皇 虛偽,till 警官 not 警員,釣魚5到size 放翻落水扮曬史乜鬼,,虛偽啊你…
支那人泥加碼,扮乜Q鬼嗟…

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-10 02:11
捕鯨、殺鯨供養海洋生態食物鍊最頂層,什麼人?無危害海洋生態?你忌諱什麼? ...

捕鯨、殺鯨供養海洋生態食物鍊最頂層,什麼人?無危害海洋生態?你忌諱什麼?

你5好 關塔那星 左 就轉移視線,你想 用哩個 Topic 挑戰我5該開個新 帖…衰左就左5好泥漿…ok…

4萬

論壇元老

你夠系咁 lok 已經系技術成份最少既矛招
乜同一邏輯標準經不起考驗?呢招係咪叫寬己律人呀?

你本大英帝國護照係咪 虛偽呀?舔高級幹部 not 幹部,守法不合尺吋之魚回水中是扮嘢?咁你食鄉里尐家糧剝削是真心喎,你尐世界籍人扮唔到嘢喎

4萬

論壇元老

哦!言拙理虧?想換話題呀?出招囉!