搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bbchk

美國軍方刊物:中國對魚類貪得無厭 危害海洋生態

1萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-11 05:15
你遇到我,你早知自己有吐血之曰,放鬆啦。

「既生瑜,何生亮?」這種怨憤顯出了周瑜的人生是不停與人 ...

既生瑜,何生亮?

唔使等阿奇執藥喎
師妹咪為你度身開咗藥囉⋯⋯你唔記得嗱?
哩條藥方好嘢嚟......慢用!

4萬

論壇元老

正合奇 發表於 2019-1-11 07:20
既生瑜,何生亮?

唔使等阿奇執藥喎

「後生可畏,焉知來者之不如今也?四十、五十而無聞焉,斯亦不足畏也已。」

「長江後浪推前浪」青年人一定超越前輩,值得敬畏,是鼓勵,又是鞭策,但辜負了前輩所盼,專注嗌交,不思升職落空的因由,怪懷才不遇,不作檢討,到中年時仍默默無聞,一無所成。何足畏?殆矣!

你經常用 Jojo文章耀之,是你不足之見底......愧乎?

1萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-11 07:51
「後生可畏,焉知來者之不如今也?四十、五十而無聞焉,斯亦不足畏也已。」

「長江後浪推前浪」青年人一 ...

四十、五十而無聞焉,斯亦不足畏也已。
你自摑呀? 你退休之年貴庚?
你終日無所事事放狗執狗屎、跟住個購物狂魔做mall鬼時.....有思畏乎?

你經常用 Jojo文章耀之,是你不足之見底......愧乎?
哦!咁你亦經常用我文章對口形喎⋯⋯
又唔見你話愧對於我?

長江後浪推前浪
New Year throwback......俾網友欣賞吓你點被後浪推啦
你哩個自稱前警司.......完全失控啊!愧乎?

4萬

論壇元老

正合奇 發表於 2019-1-11 08:19
四十、五十而無聞焉,斯亦不足畏也已。
你自摑呀? 你退休之年貴庚?
你終日無所事事放狗執狗屎、跟住個 ...

哦!我四十、五十已升職多次,嘉許狀無數,足願?你呢?自怨自艾中。

退休之時執屎、行 Mall …何畏?

哦!咁你亦經常用我文章對口形喎⋯⋯
又唔見你話愧對於我?

你忘記是我倆對話喎?何愧?

失控?兩人討論對陣有何不妥,你去問她對挑撥離間之人有何感想,你自己努力吧!

4萬

論壇元老

正合奇 發表於 2019-1-11 07:07
師兄你講得真係啱......
Bencan 最大不幸就係遇到Jojo

奇兄:
Jojo 應該系第1次遇到 Bencan 哩種 極品含家慘 所以措手不及,能夠遇到哩隻畜生系 Jojo 褔份,神仙 成日 驚 Jojo 會睇錯人,宜家 多個 人格極品樣本 睇清 支那人 本性,多樣 防身經驗 好事泥

反而 Bencan 冇預料 Jojo 情措高尚 以誠相待,然後又出現 神仙 以 老弟 相稱,處處維護,神仙 當 Bencan 系 老弟,Bencan 當神仙 契弟,消費神仙打掩護…

Bencan 宜家 心理質素 咁差 系 有 虧 神仙 and Jojo 既心虛表現,積重難反維有繼續 欺皮笑 死頂,Bencan 就系 共畜 哩 70年 既 縮影,如斯 人格 如斯 下場…

Bencan 遇到 神仙 and Jojo 絕對系 災難,忍 and 讓 害左 Bencan,乘 13億 變左 害 中國 繼而 1帶1路 輸出貪腐 以 害蒼生 救 內政,任性 害了國,Day 1 有人 制止 Bencan 既 任性 道佢 上正軌,中國 5會搞成咁…

典型 Bencan 過橋抽反骨精:

傅連璋,曾三次輓救毛澤東性命〈一次痢疾、兩次瘧疾〉被毛稱為活扁鵲,是55年唯一的醫生將軍。文革中74歲的他遭難,66年8月寫信給毛「我曾經救過你三次命,現在求求你也救我一次命。」卻被關進監獄,68年死去,死前斷3根肋骨帶著手銬,是文革首個死於秦城高幹。女兒女婿也被以反革命罪名槍決。

4萬

論壇元老

你估佢地係儍夾懵㗎?老兄和 Jojo我一尐都唔擔心.....個儍仔就差尐。
你仲害唔夠人呀?害人精!

4萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-11 08:35
哦!我四十、五十已升職多次,嘉許狀無數,足願?你呢?自怨自艾中。

退休之時執屎、行 Mall …何畏?

池中無魚,and Po 幾張泥睇下…

1萬

8萬

論壇元老

查一查 亞洲人口 有幾多... 都 吃魚!

不要忘記 其它亞洲國家 都 吃魚!!!
查一查 亞洲人口 有幾多 啦!
真的 可以 食到 海洋無魚!
所以...
北京 才決定 去 南海 造地來霸?
BTW..
還未 講 捕魚方法 對 海底的破壞!

4萬

論壇元老

係呀都幾大㗎!憑你?

4萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-11 13:05
你估佢地係儍夾懵㗎?老兄和 Jojo我一尐都唔擔心.....個儍仔就差尐。
你仲害唔夠人呀?害人精! ...

你仲害唔夠人呀?害人精!

佢地的確 天真、傻 夾 懵,末見識過你既 賤格 都末算開竅,有冇 ten 過君子可欺其謊,我其中要渡既,就係佢2個,我好肯定咁講,你的確令 神仙 非常 尷尬…