搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bbchk

開育幼院收留孤兒裝天使惡魔醫生10年來「每晚性侵」未成...

4萬

論壇元老

正合奇 發表於 2019-1-14 07:49
你父母喺茶樓霸好位等你嗰忤逆仔你都唔去呀!
你情願同狗飲茶都唔同父母飲
當你父母狗都不如

我父母無忤逆仔,所以茶樓等位服待仔女,佢地無經驗喎。
你情願同狗飲茶都唔同父母飲
我從無同狗飲茶行為,衛生及公眾安全原因,你父母當你係狗呀?
啋!你常常同你老祖、你老母行埋呀?
5只衰,連中4元,結果4個老人家都行埋,你果真系 衣冠禽獸!

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-14 08:23
我父母無忤逆仔,所以茶樓等位服待仔女,佢地無經驗喎。
你 ...

你父母無忤逆仔就唔使死啦⋯⋯忤逆仔報應嚟!
你情願照顧陪伴你啲狗都多過自己父母呀⋯⋯忤逆仔!
你老婆就常常同你啲仔女行埋亂倫
所以你驗仔女DNA咪同你血緣關係囉
你老婆唔只衰,連中6元,結果你4個老人家死埋,2個仔女行埋,你老婆真系 衣冠禽獸!

4萬

論壇元老

正合奇 發表於 2019-1-15 06:50
你父母無忤逆仔就唔使死啦⋯⋯忤逆仔報應嚟!
你情願照顧陪伴你啲狗都多過自己父母呀⋯⋯忤逆仔!
你老婆 ...

哦!忤逆仔係咁定義?
咁你祖父的雙親是否健全?死哂!你咪一樣活係忤逆仔家庭,報應咯!
咁你祖父母情願照顧陪伴你個白痴孫多過自己父母呀⋯⋯忤逆仔!
你阿爺有無帶你同老祖、你老母起雙飛?免費?半價?
所以你唔敢驗DNA咪同你血緣關係囉
你阿爺唔衰,教孫起雙飛,真聖賢

論壇元老

Bencan 發表於 2019-1-15 07:11
哦!忤逆仔係咁定義?
咁你祖父的雙親是否健全?死哂!你咪一樣活係忤逆仔家庭,報應咯!
咁你祖父母情願 ...

忤逆仔定義睇你就知啦!
唔好意思.....
我曾祖父唔係好似你父母咁猝死過喎
你雙親猝死係你哩個忤逆仔唔照顧父母嘅報應嚟
唔好意思.....
我袓父母並無陪我多過陪曾父母
但你就陪啲狗多過陪你父母
你情願行mall都唔情願分少少時間陪自己雙親
人渣禽獸累死父母
樹欲靜而風不止 子欲養而親不待呀⋯⋯忤逆仔

你老婆帶你啲仔女起雙飛?你老婆太醜要免費?你仔女半人半鬼半價酬賓?
所以你咪要驗你啲仔女DNA血緣關係囉
你老婆衰賤格,教仔女雙飛⋯⋯
畜生!

4萬

論壇元老

發表於 7 天前 |顯示全部樓層
正合奇 發表於 2019-1-15 23:29
忤逆仔定義睇你就知啦!
唔好意思.....
我曾祖父唔係好似你父母咁猝死過喎

哦!你曾祖父唔係猝死?係被低級醫生整死㗎?報應嚟㗎?

哦!你無陪曾祖父咁忤逆?咁膝下承歡變成膝下成空。

你同網友嗌交都唔陪佢地….咁不孝!人渣禽獸

你老祖帶你老母起雙飛?你老祖太老要免費?你老母半老半嫩半價酬賓?

所以你咪甭驗你啲DNA血緣關係囉

你老祖衰賤格,教你老母雙飛⋯⋯真合拍!