搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 正合奇

中國人口販賣網絡和現代版奴隸

4萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-3-12 22:32
幹部、高級幹部、一級高級幹部、你尐作大!

幹部、高級幹部、一級高級幹部、你尐作大!

拿拿拿!
又3安白啦
我有你咁甩漏咩
請出示 Cap 圖

4萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2019-3-13 01:38
有乜證據?講來講去就係錄音機複印機。我無知,難道奔加就可以指出邊條law有no condition規定以證明自己所 ...

哦!移民官批核我申請 no condition,是他決定,那條 Law不是應該問移民官….加拿大政府?
https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html

咁你移民又是那條 Law?

金牌會員

Bencan 發表於 2019-3-13 01:58
哦!移民官批核我申請 no condition,是他決定,那條 Law不是應該問移民官….加拿大政府?
https://www.c ...

複印機again。移民官批核你申請no condition既證據呢?你證明到真有此決定我再問加拿大政府都未遲。

https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html
無 no condition播。

4萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-3-13 01:58
https://www.c ...

咁你系米 即系 5知 有冇 哩條 law…,系你以為系有 條 咁 law…
but any way
哩個世界系冇 free meal 既,肯定有 con 既,咁好世界 5洗 con 做到 加拿大人,咁 支那人 好似你咁 1早夠人頭 赤化左 加拿大 啦,洗銀你 咁厚顏無 系 加拿大 問人 系米 支那人 愛那國 咩 啊 支那仔…

4萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2019-3-13 02:09
複印機again。 ...

你無答 : “咁你移民又是那條 Law?” 係咪用你證明到真有此決定我再問加拿大政府都未遲。

4萬

論壇元老

係唔需要知!好似你照X光,醫生話你無事,你會問是用什麼 X光機,那裏制造?

1萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-3-13 02:40
係唔需要知!好似你照X光,醫生話你無事,你會問是用什麼 X光機,那裏制造? ...

路過多口,你屋企係咪有埋X光機、MRI機等等,所以你4個老人一日都唔使去醫院㗎

金牌會員

Bencan 發表於 2019-3-13 02:36
你無答 : “咁你移民又是那條 Law?” 係咪用你證明到真有此決定我再問加拿大政府都未遲。 ...

係唔需要知!好似你照X光,醫生話你無事,你會問是用什麼 X光機,那裏制造?

唔好用引導性問題播。問你根據邊條law係要證明真有“no condition”此回事。而你一直以“no condition”係事實為前提來回答,迴避問題播。
如果你話醫生同你照Z光話你無事,我當然會問乜係Z光。因為真有“X光”而並無“Z光”。你好可能講大話。

你無答 : “咁你移民又是那條 Law?” 係咪用你證明到真有此決定我再問加拿大政府都未遲。
Bencan踩正蕉皮。我有移民,有咩證據?想以“我(東邪西毒)有移民”係事實為前提來問引導性問題?你拿證明我有移民再講啦。

4萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-3-13 02:40
係唔需要知!好似你照X光,醫生話你無事,你會問是用什麼 X光機,那裏制造? ...

你避開左個X光片,spin 去 X光機 brand,睇得出,你進步左
but
照X光機系要張X光片,照完 5洗你問 醫生會那住張片同你解釋有事冇事…

移民官5 con 你 投資 系因為 你5系 投資移民 law something like that law…
but any way
你點都要 過 移民官 哩關 照X光,移民官 根據你 申請邊類移民 根據 加拿大 法律 哩部X光機 泥 照你邊類
你 合格左 果堆 con 咁 移民官 米批你 Law 哩 果個 result 米就系你個 X光片 law…

照你果部X光機 個 brand 加拿大移民法(你照之前你系知照呢本法格,咁重問乜,5通你申請加拿大國籍 會用 支那國法 泥格你渣咩)

操作果部X光機既系移民官
你就系果個病人
批 or 5批 就系 果張 X光片 Law
最終你就系要哩張X光片 Law
aft 宣誓 and 唱國歌 米比張正片你招遙撞 做 加拿大人 Law…

4萬

論壇元老

正合奇 發表於 2019-3-13 02:51
路過多口,你屋企係咪有埋X光機、MRI機等等,所以你4個老人一日都唔使去醫院㗎 ...

無!