搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: 正合奇

橡膠子彈、海綿彈、布袋彈測試是否致命

7萬

論壇元老

#1講橡膠子彈、海綿彈、布袋彈測試,不似你在#2突然間話實心膠球又如何,唔見你咁樣要自己真人測試喔。無中生有點跟啊?
#2 答 #1是突然間?橡膠子彈、海綿彈、布袋彈是用火藥發射,實心膠球用手投擲,兩米距離連實心膠球也可成致命武器,凸顯這測試的荒謬,你還要堅持用人頭測試,你一定係㣭仔!

#13講觀星燈,講“警察使用兩米內陷阱”,#14話睇無見觀星燈,“警察使用兩米內陷阱”,你D叫無時序?無常識?
無常識係假,唔敢話香港警察用2米內陷阱誣陷觀星燈就真,到宜家一句都唔敢評論。“見唔到,無中生有,好難跟啊”

重撐呀!你在#13 怪責 #1-#12 無談#13事,你連常識都無?
係呀!我睇到下期六合彩中獎nos真係無中生有唔使跟囉。

金牌會員

Bencan 發表於 2019-8-10 06:09
#1講橡膠子彈、海綿彈、布袋彈測試,不似你在#2突然間話實心膠球又如何,唔見你咁樣要自己真人測試喔。無中 ...

#2 答 #1是突然間?#21
你要我點睇得見#13警察嘅測試方法呢? #14
#2答#1唔係突然間,#14答#13係突然間咯⋯⋯
當然係突然間啦,因為中伏嘛。點知道自己批評既做法係警察用呢?扭軚都來唔切
好多人支持你論述啊,話突然間既右邊,話唔係既左邊。都係支持你。

你在#13 怪責 #1-#12 無談#13事,你連常識都無?
你係#2怪責#1無談#2事,好有常識咯。#1都唔知道你睇唔出係回應警察誣陷觀星燈,衝出來7咯。

“在#13責怪#1-#12無談#13事”,spin得幾好喔,樹稻草人技能滿級好耐啦。
當然係責怪你雙重標準。不會對同樣使用“兩米內陷阱”的警察做出批評。不知道自然不會談,但你知道後亦不會談。#13後直到本樓層,你對香港警察用2米內陷阱誣陷觀星燈 隻字不提。

7萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2019-8-10 07:04
#2 答 #1是突然間?#21
你要我點睇得見#13警察嘅測試方法呢? #14
#2答#1唔係突然間,#14答#13係突然間咯 ...

當然係突然間啦,因為中伏嘛。點知道自己批評既做法係警察用呢?扭軚都來唔切,好多人支持你論述啊,話突然間既右邊,話唔係既左邊。都係支持你。  
仲撐呀!#2答#1是答過去的事,你#1--#12 答#13未來的事,你咪繼續撐囉。

你係#2怪責#1無談#2事,好有常識咯。#1都唔知道你睇唔出係回應警察誣陷觀星燈,衝出來7咯
“在#13責怪#1-#12無談#13事”,spin得幾好喔,樹稻草人技能滿級好耐啦。
當然係責怪你雙重標準。不會對同樣使用“兩米內陷阱”的警察做出批評。不知道自然不會談,但你知道後亦不會談。#13後直到本樓層,你對香港警察用2米內陷阱誣陷觀星燈 隻字不提。

早紏啦,你累啦,返屋企瞓啦…….香港屯門青松觀路15號

金牌會員

Bencan 發表於 2019-8-10 10:08
當然係突然間啦,因為中伏嘛。點知道自己批評既做法係警察 ...

仲撐呀!#2答#1是答過去的事,你#1--#12 答#13未來的事,你咪繼續撐囉。
警察用兩米內陷阱誣陷觀星燈早過張pose主張喔,邊個未來邊個過去?

你對香港警察用2米內陷阱誣陷觀星燈 隻字不提,對市民用相同標準檢驗鎮暴武器 大放厥詞。

7萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2019-8-10 12:23
警察用兩米內陷阱誣陷觀星燈早過 ...

警察用兩米內陷阱誣陷觀星燈早過張pose主張喔,邊個未來邊個過去?

你對香港警察用2米內陷阱誣陷觀星燈 隻字不提,對市民用相同標準檢驗鎮暴武器 大放厥詞。

瞓啦,仲死撐又無point,睇你唔起。

金牌會員

Bencan 發表於 2019-8-10 12:27

你對香港警察用2米內陷阱誣陷觀星燈 ...

你叫我去瞓,答未來既事喔,點計先?死撐無point

以及,你到底肯講你點睇 香港警察用2米內陷阱誣陷觀星燈 未?從#13講到宜家啦!

7萬

論壇元老

你仲瞓緊呀?