搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

越南仔割蓆!支那人 5該 做翻支那人,5好扮 艱難大人

4萬

論壇元老

5萬

論壇元老

假冒?越南人違法假冒中國人我就親眼見。

金牌會員

Bencan 發表於 2019-8-9 21:52
假冒?越南人違法假冒中國人我就親眼見。

加拿大人假冒中國人,你照鏡就見。

4萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2019-8-10 01:31

Bencan 隻畜牲心虛啊

5萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2019-8-10 01:31

加拿大政府無否認過我是加拿大人及中國人身份喎。
你仲係中國人身份…..無加拿大人身份?

5萬

論壇元老

世界仔你虛嗎?

金牌會員

Bencan 發表於 2019-8-10 01:51
你仲係中國人身份…..無加拿大人身份? ...

哦,加拿大政府無否認你係中國人所以你係中國人
我相信加拿大政府都無否認過你係火星人身份咯,美國政府都無否認過你係北韓人身份咯,澳大利亞都無否認過你係肯亞人身分咯。
中國政府呢?係唔係一樣無否認過你係加拿大人+中國人身份?

我係乜身分做咩要話你知?你係邊位,入境處?加拿大政府都無否認過我係中國人身份噶。

5萬

論壇元老

我相信加拿大政府都無否認過你係火星人身份咯,美國政府都無否認過你係北韓人身份咯,澳大利亞都無否認過你係肯亞人身分咯。

呢尐係你愚蠢的論述:
加拿大人假冒中國人,你照鏡就見。#3
係你指控我加拿大人假冒中國人,我係香港出生,1997回歸後根據基本法,我就有中國人身份,貨真價實從無假冒。

加拿大政府、美國政府、澳大利亞從來無指控我假冒火星人身份、北韓人、肯亞人身分,係你比喩不淪而矣。

中國政府呢?係唔係一樣無否認過你係加拿大人+中國人身份?
我唔估,中國政府無提出過對我審查。

我係乜身分做咩要話你知?你係邊位,入境處?加拿大政府都無否認過我係中國人身份噶。
你質疑我身份…..我當然要懂你啦。

金牌會員

Bencan 發表於 2019-8-10 02:26
我相信加拿大政府都無否認過你係火星人身份咯,美國政府都 ...

加拿大人假冒中國人,你照鏡就見。#3
係你指控我加拿大人假冒中國人,我係香港出生,1997回歸後根據基本法,我就有中國人身份,貨真價實從無假冒。

你移民去加拿大獲得加拿大人身分,根據國籍法,你自動喪失中國人身分。
不如又試下咁啊:你話香港警察同香港皇家警察唔同,你以前係(退休)香港皇家警察,1997回歸後根據基本法,你就轉左(退休)香港警察,從無唔同。

加拿大政府、美國政府、澳大利亞從來無指控我假冒火星人身份、北韓人、肯亞人身分,係你比喩不淪而矣。
語言偽術被拆穿,發爛渣、轉移焦點?“不否認”好好用噶,你話我假冒美國總統,美國有無否認過我係美國總統先?3、2、1,無,OK!美國從無指控我假冒美國總統喔,不但美國,加拿大墨西哥都無添!

我唔估,中國政府無提出過對我審查。
原來要估,咁即係唔清楚啦。每個中國人好清楚中國政府會承認自己係中國國籍,唔洗估亦唔洗審查

3萬

論壇元老

Bencan 發表於 2019-8-10 01:51
你仲係中國人身份…..無加拿大人身份? ...

「無否認」不等同「承認 」