搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

【美軍來了】香港學生人鏈上咗美國軍報,美軍輿論戰開始

1萬

8萬

論壇元老

【美軍來了】香港學生人鏈上咗美國軍報,美軍輿論戰開始

[size=1.1]

唔好睇小以為個篇幅少,而且內文只得一張相,但一個軍人要知道嘅野有齊,而最重要係佢出手自美軍軍報,美軍軍報,美軍軍報

要知道美國軍人唔係香港黑社會,人地係唔會咁傻仔咁盲目服從上級命令,尤其如果唔係叫佢地去灣仔買酒飲而係叫佢地準備冒死去遠東一個小島上進行軍事行動最起碼要解答一個問題,就係「 Why ? 」

所以事前嘅輿論就變得極度重要,而且越早做輿論就越好而美軍軍報係會送到最前線,而最前線指嘅係戰場上最前線,唔信自己睇下面幅相

所以,君不見上個禮拜美國國防部部長,跑去倫敦質疑中國有無履行「一國兩制」, 仲呼籲歐盟要共同抗中點解要揀喺倫敦講共同抗中? 出師要有名,大家可以參考一下 G7 份聲明喇 (PS: 即使大家覺得英國再廢,英國旗同香港旗都仍然係唔少得)

但香港學生用半日時間就出現喺美國軍報,明顯就係想美國嘅軍人緊貼認識香港發生緊咩事報導有齊前線軍人要知嘅野,標題開首就係「Hong Kong tells US to stay out」。如果你係美國軍人,有個外國政府叫你收皮,你有咩反應

跟住就係有我地今日嘅主角,學生人鏈報導話學生聲援尋日美國領事館行動亦即係話畀美國軍人知,有人向佢地呼救

而 why 向佢地呼救,就係最尾一句,爭取民主

最後,多謝今日所有參與人鏈嘅香港學生,你地真係好乖,好生性

=====分隔線=====
Hong Kong tells US to stay out, students form protest chains

HONG KONG — Thousands of students are forming human chains in schools across Hong Kong to show solidarity after violent weekend clashes to push for democratic reforms in the semi-autonomous Chinese territory.

The silent protest Monday comes as the Hong Kong government condemned the "illegal behavior of radical protesters" and warned foreign governments not to "interfere in any form in the internal affairs" of the city.

Thousands of demonstrators held a peaceful march Sunday to the U.S. Consulate to seek Washington's support, but violence erupted later as protesters vandalized subway stations, set fires and blocked traffic, prompting police to fire tear gas.

Hong Kong's government agreed last week to withdraw an extradition bill that sparked a summer of protests, but demonstrators want other demands, including direct elections, to be met.
=====傳送門=====
https://www.stripes.com/news/us/hong-kong-tells-us-to-stay-out-students-form-protest-chains-1.597999?fbclid=IwAR1yrLzmXLra-F0tMoDMDhjcMcrJEfu_Ww3bJl8xaYz4SqYEMLDisE9069k

2萬

論壇元老

拯救學生行動  

1萬

8萬

論壇元老

夏雪 發表於 2019-9-10 11:24
拯救學生行動

絕對需要大人保護

2萬

論壇元老

bbchk 發表於 2019-9-10 22:02