搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

我地手中嘅選票就系殲滅暴力嘅「子彈」

新手上路

由亂港政客發起嘅所謂「選舉集會」,演變成前所未有嘅極端暴力。從對新華社縱火,到汽油彈襲警,乃至赤裸裸地針對建制派候選人嘅襲擊。undefinedundefined
建制派俾人襲擊你可以話建制派演戲?甘依家發生嘅種種暴力打砸又系乜回事?
事實喺度證明,反對派為求奪權,已經到了無所唔使其極嘅地步。undefinedundefined
依家佢地可以對建制派候選人嘅辦事處被破壞,對新聞機構縱火,對一切唔順眼嘅市民致以死地。今時今日可以為左選票佢地可以發動極端暴亂。選甘樣嘅區議會「候選人」,何異於選擇香港嘅末日?undefinedundefined
對於暴徒系港島到處破壞,我地普通市民無辦法制止,但系我地有警隊!甘對於香港嘅未來呢?甘就需要我地市民用手中嘅「子彈」去將一個個「暴徒政客」殲滅,我地可以用手中嘅選票去打擊暴民派!還香港一個繁榮穩定!
我講甘多,就係想香港可以恢復以前嘅繁榮穩定,出街唔使擔驚受怕,人人有工開,細路可以開開心心甘返學!你可以話香港唔夠自由唔夠民主,但系喺世界上香港嘅自由與民主都可以排系前列!世界上系冇絕對嘅民主,只有相對嘅民主!自己屋企都唔可以絕對嘅自由與民主,更何況甘大嘅國家!
讓我地一齊用手中嘅「子彈」消滅香港嘅暴力,還香港一個繁榮穩定,可好?undefinedundefinedundefined
多謝大家,聽我囉囉嗦嗦講甘多!undefinedundefined

論壇元老

KingOfHk 發表於 2019-11-6 16:53
將港人同日本狗比較?
港人再差都係人,日本嘅係禽獸!
你唔係香港人乜? ...

有D黑警根本就唔香港人, 他們是說"煲東瓜的",

日本嘅係禽獸, 中共更加系禽獸不如

中共最愛殺中國人, 中共治下, 千萬中國人枉死, 家破人亡.

論壇元老

HongKongKing 發表於 2019-11-6 11:39
你邊只眼見到警隊打良好市民啦?
維護香港治安!清除曱由我就見到!
難道我地睇到嘅唔係同一個畫面? ...

好老實講, 我見唔到街上有曱由, 我只見到警賊變成日本皇軍 2.0!

新手上路

我思故我在 發表於 2019-11-6 10:38

將港人同日本狗比較?
港人再差都係人,日本嘅係禽獸!
你唔係香港人乜?

5萬

論壇元老

我係邊個吖? 發表於 2019-11-6 11:41
俾你呢個真勇武發現左?

冇人落叠拗交
新手扮勇武撩交拗
謎米宜家邊有勇武
最勇果件 Bencan 都醒左啦
5年前 熱普城 橫行 果陣就有 勇武
Bencan 米就系 教徒 + 熱9 囉…
工你班新手照開啦
5洗諗住有作用

註冊會員

fangtao 發表於 2019-11-6 10:47
扮勇武派

俾你呢個真勇武發現左?

新手上路

我思故我在 發表於 2019-11-6 10:38

你邊只眼見到警隊打良好市民啦?
維護香港治安!清除曱由我就見到!
難道我地睇到嘅唔係同一個畫面?

5萬

論壇元老

beeOfYellow 發表於 2019-11-6 10:17
唔暴力點搶奪政權啊!暴力出政權!
時代革命,光復香港!
支持五大訴求!

扮勇武派

論壇元老

一票投支持警暴的建制派!  不容香港警隊成為日本皇軍 2.0 !

新手上路

唔暴力點搶奪政權啊!暴力出政權!
時代革命,光復香港!
支持五大訴求!
無論何方法何形式,打倒一切反對我地嘅人同組織!