搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

收到風, 西環做緊野啦! 同我拆晒佢!

1萬

8萬

論壇元老

發表於 5 天前 |顯示全部樓層
收到風, 西環做緊野啦! 同我拆晒佢!

西環種票呢家野, 基本上已經係公開既秘密
其實唔駛收風都知!

今次區選, 本來建制派係喊撚晒口架
但前幾日唔記得邊條八婆出黎話

除左沙田區同深水埗區外, 其他區都有信心過半!

點解可以咁撚串?? 因為對家已經係我地ON99 既時候, 做撚晒要做既野啦!

新聞已經出左好多篇, 話有住戶收到多封不明人士既選舉信件
政府叫你寫"無此人" 退回就算
佢地緊係想你咁做啦!!! DKLM!
退左返去, 佢地有無DQ 佢都唔知,
種票人士照樣可以合法去投票架!

我地要做多一步, 唔可以俾呢班人空降成功, 收到種票信, 要做既步驟如下:
1> 用相機影低你收到既信

2> Send 電郵俾選舉事務處, attach 埋張相
電郵 : reoenq@reo.gov.hk
主旨: 有關不明人士選舉通知事宜

敬啟者:

本人於2019年11月5日, 收到多封不明人仕的選舉通知信件。
本人於此住址居住多時, 確定該人等沒居於此處。 煩請查核該人等的住址證明及投票資格。

有進一步消息, 勞煩請來郵告知!

此致
XXXX

一定要確保佢地收到! 有彈回E-MAIL 請換E-MAIL 或主旨再SEND!

3> 請自己SET ALARM 18/11 提自己要再追佢地回覆! 無人聽就打電話! 或用傳真, 追到佢覆為止!
電話 : (852) 2891 1001
傳真 : (852) 2827 4644

最後, 一定要廣傳呢樣野, 因為得返兩個星期就投票, 要係種票信退返去之前做呢個動作!
建制狗食屎啦!!!

上個POST 推唔起, 開多次
幫推!

金牌會員

你投建制泒
香港死得快

1萬

論壇元老

駛5駛傳去廉記

3萬