搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 講古佬

曙光盃.春季賞

1萬

版主

今期唔係咩撚大賽日,所以連馬主都唔柒使入,仲唔鳩爆。

【6 團結力量】
跑到而家,開始入局。

【13 惜多福】
跑到而家,仲有兩腳。

【14 威武承傳】
跑到而家,冇時間罅。

仲唔鳩爆提供:
第五場 【6 團結力量】【13 惜多福】【14 威武承傳】

1萬

論壇元老

週日嘅 '亂柒咁尼'  

10 龍鳳情祥 w   6 團結力量 + 7 喜駿之星 + 13 惜多福

10 龍鳳情祥  拖  6 團結力量 7 喜駿之星 13 惜多福.png

1萬

版主

第五場 第四班, 草地, "A+3", 1200米, 好地
名次馬號馬名獨贏/連贏位置連贏
12智愛(A010)$39$50
26團結力量(D005)$146$57
312勝利紅星(D031)$79
411股票傳奇(D039)

第 9 期賽果公佈:
參賽者得分累計總派彩
堅哥0/0$0
傻強1/9$178
小弟3/9$77

今日尐冷門,硬係有尐阻滯,爆唔撚到

1萬

版主

發表於 7 天前 |顯示全部樓層
{!----}

今季真係特色尼,連泥地都唔柒多爆,希望今期破戒。

【3 皇帝賽】
隻馬質素,睇落唔撚低,唔通泥地先啱發揮。

【10 飛雲騅】
試閘OK,配俊俊,唔鳩理咁柒多,放。

【11 保羅承傳】
仲冇收入,莎拉走人。

破戒提供:
第五場 【3 皇帝賽】【10 飛雲騅】【11 保羅承傳】

1萬

論壇元老

發表於 5 天前 |顯示全部樓層
'亂柒咁尼' QT   5 長友之星 w 1 翡翠福星 + 7 加州明雋 + 11 保羅承傳  

5 長友之星 w  拖 1 翡翠福星 7 加州明雋 11 保羅承傳.png

1萬

版主

發表於 4 天前 |顯示全部樓層
第五場 第四班, 全天候跑道, 1650米, 濕慢地
112鑽飾神聖(A419)$935$321
214雄龍(C191)$1173$2144
34連利之星(S093)$274
46南莊瑞寶(B428)

第 10 期賽果公佈:
參賽者得分累計總派彩
堅哥0/0$0
傻強1/10$178
小弟3/10$77

爆罅,爆罅!又冇份

1萬

版主

發表於 前天 00:57 |顯示全部樓層
好柒熟口熟面嘅長途賽,來來去去嗰尐馬。

【4 好好瑪】
究竟係行人止步,定再上層樓,呢場有分曉。

【6 任我行】
頓頓棄騎都仆過尼,睇落似摩法幻影。

【10 勇猛神駒】
敬敬唔柒騎,換拉拉,但係隻馬,應可入位。

來來去去提供:
第五場 【4 好好瑪】【6 任我行】【10 勇猛神駒】

1萬

論壇元老

發表於 昨天 00:06 |顯示全部樓層
甘鑊 '亂柒咁尼' 冇隻冷馬

9 狗寶 w  1 達龍狗 + 2 狗雄 + 6 任禾行

9 狗寶 w  拖  1 達龍狗 + 2 狗雄 + 6 任禾行.png

1萬

版主

發表於 昨天 18:07 |顯示全部樓層
第五場 第一班, 草地, "B+2", 2000米, 好地
18喜蓮騏星(C165)$100$34
210勇猛神駒(C462)$77$208
37喜蓮彩星(A129)$74
44好好瑪(B318)

第 11 期賽果公佈:
參賽者得分累計總派彩
堅哥0/0$0