搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 正合奇

義大利怒揭中共官方作假扮捐贈口罩

6萬

論壇元老

神风队007 發表於 2020-3-22 04:31
大喷子啊!俺从沒有这样说过,但你天天为共产党站崗就人盡皆知。而你女儿是中国病毒又是你亲口向疯子揭发 ...

007 你唔認唔奇……共產黨員本性!

6萬

論壇元老

神风队007 發表於 2020-3-22 04:33
呵呵!怪不得你送女儿上门,疯子也怕得要命。原来你女儿是个DNA突变病毒宿主!
...

007 瘋子守身如玉,有幻想唔奇?

1萬

論壇元老

Bencan 發表於 2020-3-22 04:59
007 瘋子守身如玉,有幻想唔奇?

呵呵!大喷子你哪中国病毒女儿不敢否认啊!

金牌會員

Bencan 發表於 2020-3-22 03:19
哦!原來係咁解,乜你講嘢咁遴迍呀,一舊舊!問清楚尐,答你……咪激心! ...

Bencan腦退化?
半年前講“1997年前”,Bencan唔會當成一千九百九十七年前,今日講“2000年”後就當成二千年後。
http://forum.memehk.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=334768&pid=1271382&fromuid=337330

Bencan唔講個“年”字,到時得賴:
係你指控我加拿大人假冒中國人,我係香港出生,1997回歸後根據基本法,我就有中國人身份,貨真價實從無假冒。--Bencan
1997 係咩?時間(年?月?日?)?地點(門牌號)?人(9527)?物?

遷就下Bencan,唔好當無左回事哦:
咁你不為共產黨2000後的哪些事站台?想知!

6萬

論壇元老

神风队007 發表於 2020-3-22 06:05
呵呵!大喷子你哪中国病毒女儿不敢否认啊!

007 你要認……用共產黨屈打個招囉!

6萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2020-3-22 06:17
Bencan腦退化?
半年前講“1997年前”,Bencan唔會當成一千九百九十七年前,今日講“2000年”後就當成二 ...

東邪西毒係你用詞不當啫,怪人?
東邪西毒2000-2020 20年要為你做份報告,唔…..估計要厚達3659頁報告書才可,你想知?今天開始寫,你等下啦,耐心尐

金牌會員

Bencan 發表於 2020-3-22 08:54
東邪西毒2000-2020 20年要為你做份報告,唔…..估計要厚達3659頁報 ...

用詞不當?Bencan要摸凸字?
2008年後態度逆轉 全球央行擁抱黃金--《中時電子報》
https://www.chinatimes.com/realt ... 003946-260410?chdtv
2008年后被遗忘的20个教训--价投大佬的"肺腑之言"--《新浪財經》
https://finance.sina.cn/usstock/ ... ahyhx8253588.d.html

東邪西毒2000-2020 20年要為你做份報告,唔…..估計要厚達3659頁報告書才可,你想知?今天開始寫,你等下啦,耐心尐
不做成報告就講唔到?8964可以寫成130萬字《八九民運史》喔,唔見你寫就猛講8964呢。

Bencan為共產黨2000後既所有事站台,所以不可能說出共產黨自2000年以後害了幾多人,點樣害。上面都係推脫理由而已。

6萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2020-3-22 06:17
Bencan腦退化?
半年前講“1997年前”,Bencan唔會當成一千九百九十七年前,今日講“2000年”後就當成二 ...

東邪西毒仲撐…….

不做成報告就講唔到?8964可以寫成130萬字《八九民運史》喔,唔見你寫就猛講8964呢。

咁你不為共產黨2000後的哪些事站台?想知!

東邪西毒!8964係明確的日期事件,也是大件事,有大量資料,當然可收猛講啦!而你要求2000至2020期間共20年,亦無指明何事,不要逐天查核….點講?
叫你講2005/6/18 曰你做過乜,可否告知…..想知!

金牌會員

Bencan 發表於 2020-3-22 10:44
東邪西毒仲撐…….

不做成報告就講唔到?8964可以寫成130萬字《八九民運史》喔,唔見你寫就猛講8964呢。 ...

東邪西毒!8964係明確的日期事件,也是大件事,有大量資料,當然可收猛講啦!而你要求2000至2020期間共20年,亦無指明何事,不要逐天查核….點講?
“亦無指明何事”真搞笑,我點知你何事不為中共站台,點知你覺得何事算共產黨員如何害人。
8964一天總共86400秒你有逐秒查核過嗎?無人指明邊一秒,你又識講喔。
20年好多事,咁8964既野你講曬乜?你都係挑選D來講。

一邊說不事事為共產黨站台,卻說不出什麼事不為共產黨站台;一邊說共產黨員害人,卻說不出共產黨員20年內如何害人。
不僅現在無講,過去亦無講過。

另一邊,高鐵、一帶一路、遼寧號,你又識得為中共站台。

6萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2020-3-22 11:19
東邪西毒!8964係明確的日期事件,也是大件事,有大量資料,當然可收猛講啦!而你要求2000至2020期間共20 ...

亦無指明何事”真搞笑,我點知你何事不為中共站台,點知你覺得何事算共產黨員如何害人。
8964一天總共86400秒你有逐秒查核過嗎?無人指明邊一秒,你又識講喔。
20年好多事,咁8964既野你講曬乜?你都係挑選D來講。

有呀查足86400秒,滿意未?

一邊說不事事為共產黨站台,卻說不出什麼事不為共產黨站台;
你又知我講8964?咁奇怪?
一邊說共產黨員害人,卻說不出共產黨員20年內如何害人。

8964害唔夠呀?

高鐵、一帶一路、遼寧號,你又識得為中共站台。
呢尐唔係共產黨員20年內如何害人喎。