搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 正合奇

義大利怒揭中共官方作假扮捐贈口罩

6萬

論壇元老

神风队007 發表於 2020-3-23 00:28
大喷子你个女是病毒宿主Chinese virus, 可以走去加拿大的焚化炉!

007 龜家族開妓寨,公幹到海外,共產黨包庇呀?靠世代龜家族履歷?

1萬

論壇元老

Bencan 發表於 2020-3-23 00:50
007 龜家族開妓寨,公幹到海外,共產黨包庇呀?靠世代龜家族履歷?

大喷子你一早向姑娘承认,你是因为个女有病毒才移民加拿大的,目的就是送你女儿哪Chinese virus去加拿大播毒害人嘛!

6萬

論壇元老

神风队007 發表於 2020-3-23 00:56
大喷子你一早向姑娘承认,你是因为个女有病毒才移民加拿大的,目的就是送你女儿哪Chinese virus去加拿大 ...

007你移過民?你問過加拿大政府,你根本就什麼也不懂,死充。

1萬

論壇元老

Bencan 發表於 2020-3-23 01:00
007你移過民?你問過加拿大政府,你根本就什麼也不懂,死充。

大喷子你一早向姑娘承认,你是因为个女有病毒才移民加拿大的,目的就是送你女儿哪Chinese virus去加拿大播毒害人嘛!

6萬

論壇元老

神风队007 發表於 2020-3-23 01:13
大喷子你一早向姑娘承认,你是因为个女有病毒才移民加拿大的,目的就是送你女儿哪Chinese virus去加拿大 ...

007 龜家族開妓寨,發爛渣呀?歷代祖宗祖業守好未?好㷫呀?

1萬

論壇元老

Bencan 發表於 2020-3-23 01:14
007 龜家族開妓寨,發爛渣呀?歷代祖宗祖業守好未?好㷫呀?

喷子你女儿是病毒国藉,人家骂你个女Fucking Chinese virus 绝对沒有错,你女儿自己也不敢避是Fucking Chinese virus, 好㷫呀?

金牌會員

Bencan 發表於 2020-3-22 22:43
咁請你2000-2020年逐日查核,20年都唔夠7500日,你逐日查,不需要逐秒查。
哦!好呀!

咁請你2000-2020年逐日查核,20年都唔夠7500日,你逐日查,不需要逐秒查。
哦!好呀!

原來你連咁都唔明:只有連一件共產黨害人既事都唔知道才需要逐日查核去搵(仲要搵唔到)。
你洗唔洗逐日查中國邊日幫馬來西亞起高鐵?洗唔洗逐日查邊日遼寧號改裝完成?知道咪唔需要逐日搵咯。

要Bencan講共產黨害人:啊要逐日搵先知;要Bencan讚共產黨英明:高鐵、一帶一路、遼寧號。

我也第一次知講咗壞事會變好事的智慧
原來幫共產黨掩飾係好事,你說漏了嘴啵。

用你邏輯標準…..你幾時問過大家如何覺得?
係囉…..邊個知、邊個唔知,想知!

吓?
你盲左定失憶,不見fangtao,正合奇,jojo乃至007都有講過2000-2020年不為共產黨站台既事。
只有你從未批評過中共2000-2020具體事件卻間歇性聲稱共產黨差、壞。

6萬

論壇元老

神风队007 發表於 2020-3-23 01:17
喷子你女儿是病毒国藉,人家骂你个女Fucking Chinese virus 绝对沒有错,你女儿自己也不敢避是Fucking Ch ...

007驚呀?知衰?反口呀?你自己親述公司女職員任人干、什麼廣告費,不是代表公司?搬龍門變私事,咁無擔當做乜要做淫蟲龜公呀

6萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2020-3-23 01:35
哦!好呀!
原來你連咁都唔明 ...

原來你連咁都唔明:只有連一件共產黨害人既事都唔知道才需要逐日查核去搵(仲要搵唔到)。
你洗唔洗逐日查中國邊日幫馬來西亞起高鐵?洗唔洗逐日查邊日遼寧號改裝完成?知道咪唔需要逐日搵咯。

要Bencan講共產黨害人:啊要逐日搵先知;要Bencan讚共產黨英明:高鐵、一帶一路、遼寧號。

2000年以後共產黨員如何害人?我真係從來未聽你講過,真係好似全世界都無知一樣!#24
嘩!東邪西毒你白紙黑字寫明“2000年以後共產黨員如何害人?“,咁20年內嘅嘢,你想三言兩語講完,講少咗你又話特登遺留,咁大個坑任你講啦,無賴!

你要同我討論高鐵、一帶一路、遼寧號,咪直接講囉,使唔使氹氹轉呀?

我祗知你設陷就是壞事。

吓?
你盲左定失憶,不見fangtao,正合奇,jojo乃至007都有講過2000-2020年不為共產黨站台既事。
只有你從未批評過中共2000-2020具體事件卻間歇性聲稱共產黨差、壞。

咁你幾時問過佢地如何覺得?唔要钟情于葵咯、toylet、s820、利瓦仔、林小妹、lasergun………..都是謎米網友,你問過未,係用你邏輯標準喎。你盲左定失憶?

金牌會員

Bencan 發表於 2020-3-23 03:29
你洗唔洗逐日 ...

嘩!東邪西毒你白紙黑字寫明“2000年以後共產黨員如何害人?“,咁20年內嘅嘢,你想三言兩語講完,講少咗你又話特登遺留,咁大個坑任你講啦,無賴!
你一個都講唔出,居然幻想“講少咗話你特登遺漏”。
8964都有足足130萬字既內容,你都三言兩語講完啵,點解唔怕人地話你特登遺漏?(遺留?原來你真係活不過2000年,死左。)
你講美國害人還都係三言兩語,無幾千頁報告喔,又唔怕人話你特登遺漏啊?
交白卷怕比人話未做完。你搵個好D既理由啦。

我祗知你設陷就是壞事。

受迫害妄想症,你話介紹精神科醫生比我?醫好你至算啦。

咁你幾時問過佢地如何覺得?
佢地(007,正合奇,jojo,Fangtao)已經表態,所以我不需要問。

唔要钟情于葵咯、toylet、s820、利瓦仔、林小妹、lasergun………..都是謎米網友,你問過未,係用你邏輯標準喎。你盲左定失憶?
上述網友,凡是有講過“不事事為共產黨站台”或者“共產黨害人”既都有指出共產黨係2000-2020害人既具體事例。
唯獨是你空喊反共而處處為21世紀的共產黨站台,一件事都不反對。