搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 正合奇

義大利怒揭中共官方作假扮捐贈口罩

1萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2020-3-23 01:35
咁請你2000-2020年逐日查核,20年都唔夠7500日,你逐日查,不需要逐秒查。
哦!好呀!
原來你連咁都唔明 ...

啧!Bencan哪喷子为了一份狗粮嘛,连中国今次在全世界播毒大屠殺也可以站台扮盲犬,你认为他会对其他的脏东西出声吗?

7萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2020-3-23 15:42
嘩!東邪西毒你白紙黑字寫明“2000年以後共產黨員如何害人?“,咁20年內嘅嘢,你想三言兩語講完,講少咗 ...

你一個都講唔出,居然幻想“講少咗話你特登遺漏”。
8964都有足足130萬字既內容,你都三言兩語講完啵,點解唔怕人地話你特登遺漏?(遺留?原來你真係活不過2000年,死左。)
你講美國害人還都係三言兩語,無幾千頁報告喔,又唔怕人話你特登遺漏啊?
交白卷怕比人話未做完。你搵個好D既理由啦。

我未見過你所說” 8964都有足足130萬字既內容” 是什麼?
我講我所知的8964 ,不懼妄言。
你要知2000以後之事,近乎報告書,不考據查核,你又特登遺漏”。公你贏、字我輸,點玩?

受迫害妄想症,你話介紹精神科醫生比我?醫好你至算啦。
嘩!你妄想症又發作?

佢地(007,正合奇,jojo,Fangtao)已經表態,所以我不需要問。
表態?你說了算?

述網友,凡是有講過“不事事為共產黨站台”或者“共產黨害人”既都有指出共產黨係2000-2020害人既具體事例。
唯獨是你空喊反共而處處為21世紀的共產黨站台,一件事都不反對。

問你有無問過他們,做乜左右而言他?你盲左定失憶?

7萬

論壇元老

神风队007 發表於 2020-3-23 22:14
啧!Bencan哪喷子为了一份狗粮嘛,连中国今次在全世界播毒大屠殺也可以站台扮盲犬,你认为他会对其他的脏 ...

啧!Bencan哪喷子为了一份狗粮嘛,连中国今次在全世界播毒大屠殺也可以站台扮盲犬,你认为他会对其他的脏东西出声吗?

that's the point

1萬

論壇元老

fangtao 發表於 2020-3-23 22:19
啧!Bencan哪喷子为了一份狗粮嘛,连中国今次在全世界播毒大屠殺也可以站台扮盲犬,你认为他 ...

嗨!小姑娘的微信帐号被举报了封了啊,她明知是实名登记还要在微信豪言,俺今次真心替她抹汗!

7萬

論壇元老

神风队007 發表於 2020-3-23 22:29
嗨!小姑娘的微信帐号被举报了封了啊,她明知是实名登记还要在微信豪言,俺今次真心替她抹汗!

...

姑娘 是 拼命3郎
當代 俠女

007 牆內人當知 姑娘 所行 兇險
007 說出了 老爺子 的 心情
當初 老爺子 就是 你這個 抹把汗 心境 紓尊於你

反肚 為了 時局不至於 去到 今日地步
所以
南海填島 已經 是 吹哨人 跟 噴子 這 不學無術 n世祖 摃上了
甴種 噴子 好鬥 要面 性格
包子 慣了1交 下1個 錯誤 必然更烈 至有 1大1路……

反肚 吹哨
為的是
不致於要 007 and 姑娘 and 奇兄 你們這代 拋頭臚灑熱血

當今之世
爭霸 是 爭 credit
經此一
3x年 機遇 付於流水
支那 離 北韓化 更進一步

金牌會員

神风队007 發表於 2020-3-23 22:14
啧!Bencan哪喷子为了一份狗粮嘛,连中国今次在全世界播毒大屠殺也可以站台扮盲犬,你认为他会对其他的脏 ...

你都看出來了,我就不怕別的網友看不出。

當Bencan為自己拖了許久而竊喜的時候,不知道本性已經暴露在人前。
又或者他知道,但是就要表演,他不是要說服你,而是故意無賴給你看來挑戰你承受能力的底線。

金牌會員

Bencan 發表於 2020-3-23 22:17
你一個都講唔出,居然幻想“講少咗話你特登遺漏”。
8964都有足足130萬字既內容,你都三言兩語講完啵,點 ...

我未見過你所說” 8964都有足足130萬字既內容” 是什麼?
你對8964都不考據查核啵。

我講我所知的8964 ,不懼妄言。
你講你所知2000後中共害人,就懼妄言。所以從未講過。

你要知2000以後之事,近乎報告書,不考據查核,你又特登遺漏”。公你贏、字我輸,點玩?
你要知8964事件可以成書130萬字,已經是報告書,你不考據查核,處處三言兩語就講。
一件都講唔出就怕人怪遺漏?《一個雞蛋的家當》
扮反共講8964,實媚共不講2000年後,你就係咁玩。

表態?你說了算?

無表態?你盲聾啞跛失憶咯。

問你有無問過他們,做乜左右而言他?你盲左定失憶?
無問,因為我唔覺佢地言論矛盾。
而你言論矛盾,話中共害人卻死口講不出一件2000年至今中共害人既事。

1萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2020-3-24 00:44

當Bencan為自己拖了許久而竊喜的時候,不知道本性已經暴露在人 ...

東兄:
估唔到連007五毛都睇得出
Bencan個仆街咁多年來為習帝搖旗吶喊中國夢
就係成為今日「絲路」變成「屍路」嘅幫兇
哩個仆街滿手鮮血淋漓怪唔得死完老豆又死老母

7萬

論壇元老

神风队007 發表於 2020-3-23 22:29

...

007 你個仆街做乜舉報 Jojo 微信帐号,咁陰濕,封咗對你共產黨員肥咗咩,冚家剷!

7萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2020-3-24 00:44

當Bencan為自己拖了許久而竊喜的時候,不知道本性已經暴露在人 ...

東邪西毒恭喜你 ,007共產黨員讚你,反肚共產黨高級幹部導師捧你,策反計劃有你名字!

系牆內,我可以體諒,我自己做5到烈士,都冇資格要求牆內人做烈士,人在刀尖下,那能不底頭。但系牆外,受高等教育,資訊自由,物質充愈,竟然有 晚輩 哩種極品,就真系 做孽。…..Fangtao