搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 正合奇

義大利怒揭中共官方作假扮捐贈口罩

6萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2020-3-24 01:05
我未見過你所說” 8964都有足足130萬字既內容” 是什麼?
你對8964都不考據查核啵。

錯!你追返我尐貼睇喇!

你講你所知2000後中共害人,就懼妄言。所以從未講過。
你衹問2000後,2000前你寬恕咗共產黨?你有家中執行過8964屠城?

你要知8964事件可以成書130萬字,已經是報告書,你不考據查核,處處三言兩語就講。
一件都講唔出就怕人怪遺漏?《一個雞蛋的家當》
扮反共講8964,實媚共不講2000年後,你就係咁玩。

你利益申報先啦,你全家是2000後先係大陸移民外國,所以甩鍋?你敢講你國籍咩?

無表態?你盲聾啞跛失憶咯。

盲聾啞跛失憶都懂表態!你呢?

無問,因為我唔覺佢地言論矛盾。
而你言論矛盾,話中共害人卻死口講不出一件2000年至今中共害人既事。

哦!你覺得?我覺得就言論矛盾?你敢講你國籍咩?

6萬

論壇元老

正合奇 發表於 2020-3-24 02:19
東兄:
估唔到連007五毛都睇得出
Bencan個仆街咁多年來為習帝搖旗吶喊中國夢

幾時知衰刪貼呀?

金牌會員

Bencan 發表於 2020-3-24 02:40
東邪西毒恭喜你 ,007共產黨員讚你,反肚共產黨高級幹部導師捧你,策反計劃有你名字!

系牆內,我可以體 ...

好奇怪乜?你都讚錢學深喔,“建国以来在群众中享有崇高威望的共产党员优秀代表”添!

策反?你認為007同fangtao係共產黨,然後佢地讚東邪西毒反對Bencan係被策反,咁……Bencan咪即係共產黨!!!哇說漏了嘴喔!

金牌會員

Bencan 發表於 2020-3-24 02:53
錯!你追返我尐貼睇喇!

錯!你追返我尐貼睇喇!
我無錯,你追返我D貼睇啦。
以及你不打自招
我未見過你所說” 8964都有足足130萬字既內容” 是什麼?#72

你衹問2000後,2000前你寬恕咗共產黨?你有家中執行過8964屠城?
咁你有講2000前,我可以追返貼睇到。
問你就話明知故問、追貼睇,唔問你就話寬恕2000前共產黨。公你贏,字我輸,你就係咁玩。
2000後中共點樣害人,Bencan寧願話自己無命都唔想講。

你利益申報先啦,你全家是2000後先係大陸移民外國,所以甩鍋?你敢講你國籍咩?
謎米版規有要求網友申報利益?有的話我很樂意配合。
我不屑將國籍講比一個在國籍上說謊的人:
如果我問子女是否中國人,佢地諗到唔駛諗說是--Bencan
http://forum.memehk.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=246806&pid=1059561&fromuid=337330
007 你尐中國公民先至係共同公敵,我個女一早就是他們公民受保護,你…..扮難民申請啦。--Bencan
http://forum.memehk.com/forum.ph ... 4341&fromuid=337330

哦!你覺得?我覺得就言論矛盾?你敢講你國籍咩?
不敢,就好似我不敢講郵箱密碼,銀行密碼。不會輕易透露個人私隱。
不過就唔覺得講2000前或這後 中共害人 既事情 危險啦,除非有人覺得中共害人既事係佢私隱啦。
如果中共2000後害人 既事情 每一件都係 Bencan既個人私隱,我絕對不要求Bencan講,立字為證。

6萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2020-3-24 12:27
錯!你追返我尐貼睇喇!
以及你不打自招

以及你不打自招

哦!為難呀?甭講!

咁你有講2000前,我可以追返貼睇到。
問你就話明知故問、追貼睇,唔問你就話寬恕2000前共產黨。公你贏,字我輸,你就係咁玩。
2000後中共點樣害人,Bencan寧願話自己無命都唔想講。

8964 扮盲呀?

你要與人討論,不是要指人發題而辯。

謎米版規有要求網友申報利益?有的話我很樂意配合。
我不屑將國籍講比一個在國籍上說謊的人:
如果我問子女是否中國人,佢地諗到唔駛諗說是—Bencan

係喎!你要求我講2000後共產黨,我要求你申報2000前國籍及現時國籍,是符合申報利益範圍喎,你驚呀!

用你邏輯標準,我也不屑同一個在國籍也不敢講的人對話,你對你前國籍及現國籍覺得羞愧嗎?

不敢,就好似我不敢講郵箱密碼,銀行密碼。不會輕易透露個人私隱。
不過就唔覺得講2000前或這後 中共害人 既事情 危險啦,除非有人覺得中共害人既事係佢私隱啦。
如果中共2000後害人 既事情 每一件都係 Bencan既個人私隱,我絕對不要求Bencan講,立字為證。

呢尐咪雙重標準囉,好似正合奇初初叫人愛國就燒咗本外國護照,家人無外國護照,還付註老人家朋友在港不移民……鬼拍後尾枕,一天後就全家都有美國護照,水退了!
東邪西毒你咪利用私隱去隱藏說話不正當性囉,偽君子!

6萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2020-3-24 12:26
好奇怪乜?你都讚錢學深喔,“建国以来在群众中享有崇高威望的共产党员优秀代表”添!

策反?你認為007同 ...

嘩!你接受了策反!

7萬

論壇元老

Bencan 發表於 2020-3-24 22:10
嘩!你接受了策反!

呵呵!大喷子你吹牛也真本事啊!俺天天骂你老婆fucking Chinese,骂你女儿fucking Chinese virus, 你怎样重击老子倒地?

噴子 不是 擊到 老子 你 007 到地
噴子 之 無恥
擊到 爺子 到地

當日(約3~4年前)
反肚 直問 老爺子 為什 幫 噴子畜牲人格背書
老爺子 答不出
今天
噴子 經 007 照妖鏡 再照
老爺子 更加 不能答

因立場先行
龐氏騙局共謀
首先是支那人
老爺子 數十年 老江湖 因而 也 中了 噴子 道貌岸 君子劍
老爺子 應向 007 1聲 道謝

金牌會員

Bencan 發表於 2020-3-24 22:08
以及你不打自招
哦!為難呀?甭講!

8964 扮盲呀?
中共8964害人,我了然於心。然而Bencan要明知故問,我做又何妨:中共8964用暴力手段鎮壓自己人民,簡直係暴政。我知道得對嗎?
輪到Bencan講2000後中共害人,有請Bencan找數!

你要與人討論,不是要指人發題而辯--Bencan
離題!
核電廠與飛機是兩件事!--Bencan
http://forum.memehk.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=206120&pid=931544&fromuid=337330
Bencan從來都是雙重標準。
我就是向你請教中共2000年至今做過乜害人既事。你想辯可以講,不想辯就直接講出來咯,你話“不想講”“不敢講”“不知道”,我收貨喔。

係喎!你要求我講2000後共產黨,我要求你申報2000前國籍及現時國籍,是符合申報利益範圍喎,你驚呀!
用你邏輯標準,我也不屑同一個在國籍也不敢講的人對話,你對你前國籍及現國籍覺得羞愧嗎?
離題!共產黨害人同東邪西毒國籍係兩件事!--Bencan
注意上網安全任何時候都不羞愧,也不會中網絡騙子激將法:
網絡詐騙為何偏愛竊取個人資料https://hk.epochtimes.com/news/2017-05-25/11844051

另請Bencan拿證據說明我有所謂“前國籍”。

呢尐咪雙重標準囉,好似正合奇初初叫人愛國就燒咗本外國護照,家人無外國護照,還付註老人家朋友在港不移民……鬼拍後尾枕,一天後就全家都有美國護照,水退了!
你將發帖時間當成帖子講述內容所發生時間,作假新聞自high,007都知啦。

東邪西毒你咪利用私隱去隱藏說話不正當性囉,偽君子!
我話國籍屬於私隱有根有據;你話屬於利益申報範圍無法無據,網絡詐騙!

https://www.pcpd.org.hk/misc/dpoc/files/case_sharing27112107.pdf

一邊為中共掩飾2000年後害人,一邊騙取網友個人資料。Bencan係乜?加國蝗!

金牌會員

Bencan 發表於 2020-3-24 22:10
嘩!你接受了策反!

你說漏了嘴當我讚同,咁我讚同你係共產黨咯。

6萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2020-3-25 04:13
8964 扮盲呀?
中共8964害人,我了然於心。然而Bencan要明知故問,我做又何妨:中共8964用暴力手段鎮壓自 ...

中共8964害人,我了然於心。然而Bencan要明知故問,我做又何妨:中共8964用暴力手段鎮壓自己人民,簡直係暴政。我知道得對嗎?
輪到Bencan講2000後中共害人,有請Bencan找數!

你要求我講2000後共產黨,我要求你申報2000前國籍及現時國籍,是符合申報利益範圍喎

離題!核電廠與飛機是兩件事!--Bencan

http://forum.memehk.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=206120&pid=931544&fromuid=337330
Bencan從來都是雙重標準。
我就是向你請教中共2000年至今做過乜害人既事。你想辯可以講,不想辯就直接講出來咯,你話“不想講”,我收貨喔。

你要求我講2000後共產黨,我要求你申報2000前國籍及現時國籍,是符合申報利益範圍喎

離題!共產黨害人同國籍係兩件事!--Bencan
注意上網安全任何時候都不羞愧,也不會中網絡騙子激將法:

網絡詐騙為何偏愛竊取個人資料?
https://hk.epochtimes.com/news/2017-05-25/11844051

另請Bencan拿證據說明我有所謂“前國籍”。

你將發帖時間當成帖子講述內容所發生時間,作假新聞自high,007都知啦。
今天的你推翻昨天的你,對東邪西毒當然不是新聞,拿007為你背書確是新聞。

我話國籍屬於私隱有根有據;你話屬於利益申報範圍無法無據,騙子行為。
你以國籍引以為恥,奈何!

一邊為中共掩飾2000年後害人,一邊騙取網友個人資料。Bencan係乜?加國蝗!
你國籍有隱疾,甭講!