搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
返回列表 發新帖
樓主: lionfish

億萬大軍NYK失落季後賽資格

版主

lionfish 發表於 2014-9-25 14:34
話佢貪錢呢,又未至於嘅,雖然冇乜人視佢為奪標基石,但佢頂薪都值得,假假哋都係得分王全明星,只因同期 ...

多謝帥兄有誠意的分享

部份同意, 部份唔同意

我唔同意簽火箭, 當時火箭三號位有帕森斯(如果簽到巨星一定會配對合約), 來到火箭組三巨頭,
話唔到事得來, 又未必羸到冠軍, 同哈登爭球權都爭死

LBJ先係最為自己利益果個, MELO聽佢口氣係最唔想煩合約果個

另外紐約仲有個好處, 就係奢侈稅只要球隊羸得多, 比幾多都唔入肉, 成個NBA 除左LA, 已經無隊可以

題外話, 其實火箭最需要既波什, 如果真係簽到佢, 馬刺都唔驚, 你睇返最後火箭點羸同輪就知道

1萬

論壇元老

kennyyou 發表於 2014-9-25 17:07
多謝帥兄有誠意的分享

部份同意, 部份唔同意

MELO 要抱團,只有火箭可揀。以我所知,火箭係先搵 MELO 後搵 BOSH,不過 MELO 唔騷佢。至於 BOSH,牌面似係夾 HOWARD,但之前外投型嘅 LEWIS,打打吓都係變得不知所謂。老實講,D12 呢類玩玩吓型,都係難成大器,不過去火箭仲有一線生機,呆在紐約正係冇任何機會。

LBJ 唔止係球員,仲係一個好有商業頭腦嘅人,一年差那麽幾百萬對佢真係九牛一毛。之前減薪打熱火係好明智,因為攞多幾個冠軍對佢嘅商業價值幫助好大,絕對比幾百萬嘅球員薪金多得多。如今又拋下熱火呢個爛攤子走去騎士組新三頭,真係有一手㗎。

禁止發言