搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: stevenagain

馬前馬後。砲來砲往

1萬

論壇元老

紅褲仔要著喺面褲外邊先至係威係勢㗎

聽日第5場要買 “紅褲仔” (雖然上次中左,但係都要買多次)
上仗沿途走勢的確幾犀利,11檔搶唔出,在對面直路走第五叠,
竟然不怕馬群走甩,返而留著攝入內欄(咁就蝕左五六個馬位啦)
入直路後外側又無位出,唯有走入內檔追(通常都係死梗)
睇白差成三個馬位,實追唔到 “勁開心” 啦,點知最後仲贏埋添﹗
有 2 點要注意︰
1。內欄光線不足,要有强大鬥心,才有這樣强勁走勢。
2。直路上 韋達 似乎知道一定追到,動作看似著緊,其實只用了九分力。

咁樣聽日就著多次 “紅褲仔” 啦

1萬

論壇元老

貼翻上次 紅褲仔 張飛以正視聽

0423        17-09-2014
12:32        沙田
星期三        過關 獨贏
4X15        1 場    3 辣手先鋒
2 場    4 故事
3 場    10 紅褲仔
6 場    1 威勢之寶 $10

$150.00        $473.00
0427        17-09-2014
12:37        沙田
星期三        獨贏        1 場    3 辣手先鋒 $50

$50.00        $327.50
0428        17-09-2014
星期三        位置        1 場    3 辣手先鋒 $200

$200.00        $370.00
0431        17-09-2014
星期三        獨贏        3 場    10 紅褲仔 $50

$50.00        $270.00
0432        17-09-2014
星期三        位置        3 場    10 紅褲仔 $200

$200.00        $400.00
0445        17-09-2014
19:58        沙田
星期三        獨贏        3 場    10 紅褲仔 $30

$30.00        $162.00
0446        17-09-2014
19:58        沙田
星期三        位置        3 場    10 紅褲仔 $120

$120.00        $240.00

1萬

論壇元老

胡森先生 其實你個樣真係幾似吸血殭屍

我講真的︰你又頭光光,笠件斗篷,加多兩隻尖牙落把口度(睇落都幾似)
如果俾你呢個 "反派角色" 今晚又贏多兩場----- 唉! 真係天無眼啦

不過講還講,我已投了你一票 2串3 WP (你話做人幾矛盾呢)
0533        24-09-2014
00:28        沙田
星期三        過關 獨贏及位置
2X3        5 場    6 紅褲仔
6 場    1 威勢之寶 $100

$800.00         
0534        24-09-2014
00:28        沙田
2X3        5 場    6 紅褲仔
6 場    1 威勢之寶 $50

$150.00       

如果上次 韋達 贏咗 "威勢之寶" 就已經上左去三班(今場就唔駛益咗 莫雷拉)
胡森先生,希望你反底,今晚做大熱保衛者啦 ( 雖然我知道,遲啲你實會魔性重現)

高級會員

{!----}
馬仔聽日有喇

1萬

論壇元老

喂︰東東,我係小明呀﹗你唔好再嬲我啦﹗

以下電話留言,真係聽唔明︰
喂︰東東,我係小明呀﹗你唔好再嬲我啦﹗
已經第四日啦,我仲未開齋呀,再係咁落去,全世界都會知到,我同你感情有問題呢﹗
咁醜怪,我以後點見人呀呀呀﹣﹣﹣﹣﹣呀
你見㗎,依幾日我都交足功課(隻隻搏盡)不過你俾埋啲下欄嘢我,騎到飛起都無用啦﹗
我唔係話你徧心,但係你的確彈晒啲旬嘢俾其他人喎﹣﹣﹣﹣﹣
嗱﹗“尊兄” 你明益 綸綸 都唔益我
嗱﹗“一定旺” 你又醒咗俾 老郭
仲有呀﹗“萬事勇” 上一次如果係我騎,就已經 WIN 咗啦
係人都知你對 晉仔 最徧心,但係爛泥扶唔上壁(駛唔駛再諗諗)
我知㗎,你怪我唔尊重你啫,不過我宜家係大師父,應酬多冷落咗你,我都唔想㗎﹗
咁啦,依兩日,你彈兩三隻旬嘢俾我,包 WIN 晒俾你,咁咪大家 HAPPY 囉
(話時話,你唔放我出去騎 “風采” 我都無咋型啦)

1萬

論壇元老

真惆悵﹗肥豬肉夾到口邊,都要俾人撞跌落地 ﹣﹣﹣

呢隻 “風采” 上次有位出,咪收翻條過三關囉
0370        14-09-2014
11:51        沙田
星期日        過關 獨贏
4X15        1 場    10 金瀛
2 場    7 好鍾意
6 場    10 風采
8 場    13 御皇鷹 $10

$150.00        $273.50
0373        14-09-2014
11:53        沙田
星期日        過關 位置
4X5        1 場    10 金瀛
2 場    7 好鍾意
6 場    10 風采
8 場    13 御皇鷹 $30

$150.00        $827.50

韋達 真係死好命,蔡明紹 要騎師父隻馬,無啦啦有死雞執
睇上場走勢,“風采” 有位出一定贏 “勁感”
買得 胡森 梗係要起孖啦
“左右逄源” 上次做完熱身運動,目標咪今場囉﹗(再跑多次都自動散晒)
嗱﹗“風采” 同 “左右逄源” 只係由助手操,返而覺得似 胡森 的 STYLE
郁佢﹣﹣﹣﹣﹣﹣
0550        27-09-2014
00:37        沙田
星期六        過關 獨贏及位置
2X3        9 場    9 風采
10 場  1 左右逢源 $100

$800.00         
0551        27-09-2014
00:37        沙田
星期六        過關 位置
2X3        9 場    9 風采
10 場  1 左右逢源 $300

$900.00         

1萬

版主

風采咁都畀方仔劏咗,何澤堯又起冷孖。

1萬

版主

胡森老婆:「今日要同你分手!」(設計對白)

1萬

版主

stevenagain 發表於 2014-9-27 01:15
真惆悵﹗肥豬肉夾到口邊,都要俾人撞跌落地 ﹣﹣﹣

呢隻 “風采” 上次有位出,咪收翻條過三關囉

恭喜,恭喜,位置過到關。

1萬

論壇元老

喱幾日飲大咗,所以無心機寫稿。

以下投注清單,公諸同好(笑罵由人)
是生是死,留待馬後砲再談,我依家又要去飲了﹣﹣﹣﹣

0594        01-10-2014
09:40        沙田
星期三        過關 連贏位置Q
2X3        3 場    5 幸運勝利 + 6 凱倫之寶
7 場    6 幸福指數 + 8 兵威振 $10

$80.00         
0597        01-10-2014
09:42        沙田
4X15        1 場    2 勝利寶石
3 場    6 凱倫之寶
7 場    6 幸福指數
10 場  7 喜蓮巨星 $10

$150.00         
0598        01-10-2014
09:42        沙田