搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: stevenagain

馬前馬後。砲來砲往

1萬

論壇元老

賭馬之餘,不如估吓今日有幾多人擔黃色遮入馬場,同埋喺現場噓爆隻鷹?(唔知隻鷹敢唔敢入場)

1萬

版主

stevenagain 發表於 2014-10-1 10:09
喱幾日飲大咗,所以無心機寫稿。

以下投注清單,公諸同好(笑罵由人)

獨贏講彩數,位置好穩陣。

1萬

論壇元老

今日買啲 ”拗頸嘢“ 睇吓點﹣﹣﹣﹣﹣

英勇大師 上次全無前速,直路又無加速力(步步尺七)
又話 蔡明紹 騎功唔夠硬,徧徧 告東尼 又唔加程,又唔換人(想點呢)
如果咁都贏得,告東尼 真系犀利(依 D 咪係好勝囉)

帶運來 上次全程一啖氣跑,唔輸有鬼
今次 排 4 檔,一定摶命啦(今日要揭底牌了)
但係啲隔飛又唔似(唔通輸到無人信?)

結論係郁佢﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
0647        05-10-2014
12:16        沙田
星期日        過關 獨贏及位置
2X3        2 場    11 帶利來
8 場    10 英勇大師 $50

$400.00         
0648        05-10-2014
12:16        沙田
星期日        過關 位置
2X3        2 場    11 帶利來
8 場    10 英勇大師 $200

$600.00         
0651        05-10-2014
12:20        沙田
星期日        過關 連贏位置Q
3X7        2 場    2 超有利 + 11 帶利來
7 場    2 大運財 + 10 風花雪月
8 場    2 同個夢想 + 10 英勇大師 $10

$260.00         

1萬

版主

{!----}
睇完今日帶利來英勇大師點跑,我宣佈投降,畀你地有真普選。

1萬

論壇元老

趕時間的馬經

仲有 5 分鐘就收工,真係寫唔切啲花巧嘢,唯有直出心水啦!
如果贏咗,我會堆砌大把數據出來認叻
如果輸咗,我會挖掘大把理由出來掩飾

就係咁買啦-------
0675        08-10-2014
13:42        沙田
星期三        過關 獨贏及位置
2X3        2 場    3 精算率然
6 場    8 紅褲仔 $50

$400.00         
0676        08-10-2014
13:42        沙田
星期三        過關 位置
2X3        2 場    3 精算率然
6 場    8 紅褲仔 $200

$600.00         
0679        08-10-2014
13:45        沙田
星期三        過關 連贏位置Q
2X3        2 場    3 精算率然 + 6 明目張膽
6 場    6 一定旺 + 8 紅褲仔 $10

$80.00         

1萬

版主

stevenagain 發表於 2014-10-8 18:07
趕時間的馬經

如果贏咗,我會堆砌大把數據出來認叻
如果輸咗,我會挖掘大把理由出來掩飾

精句!抵你認叻。

論壇元老

stevenagain 發表於 2014-10-8 18:07
趕時間的馬經

嘩,好索,師兄勁!

1萬

論壇元老

來吧﹗做一次私家偵探,找出第9場的真命天子歸案﹣﹣﹣

第一步︰將 “金像神話” 劃去
(從來都沒有預佢有份去玩,後備補上的馬,就算WIN咗也不用理會,
因為三甲內還有兩席,這兩席正是此場馬的 “真命天子”)
第二步︰從配搭裹找線索(這場的關鍵人物是 ﹣﹣﹣潘頓)
”嘉應小子“ 潘頓 放棄唔騎,而取牌面機會不高的 “碧科” (點解呢)
有理由相信 “潘頓” 認為這場自己坐騎輸梗,取 “碧科” 只是交際手段
”冠軍騎師“ 心中有的馬是那一隻呢﹖
第三步︰將表面機會壓一的馬匹列出來﹣﹣﹣﹣﹣﹣
“時裝精英” (如果係佢就 PK 啦,依家退出咗﹗咁 ﹣﹣﹣呢篇文唔駛寫落去㕸)
“執到寶” (公眾大熱門,全部貼士有讚冇彈,什麼大把分在手,什麼 何澤堯 是新華將一哥)
吓﹗何澤堯 ﹣﹣﹣大熱門 ﹣﹣﹣贏梗 ?(HEY!唔好玩啦,贏咗當抽水吧)
“索咖啡” (上次釘蓋,唔關熱門事,因為都試過 26 蚊贏馬)
咁今次又會唔會,在陣上發脾氣呢(我都唔敢包,不過呢啲係練馬師責任噃)
假設,上次無出賽,今次才是今季第一次上陣呢﹖你又會唔會有信心買呀﹖
依場最熱就係佢兩隻︰咁你會揀 韋達 or 何澤堯 呢﹖
呀﹗附加一提,依場有隻 神經馬 “聰明波” 一定搶放,埋到欄也有力一戰。
咁樣買啦﹣﹣﹣﹣﹣
0712        12-10-2014
11:19        沙田
星期日        過關 獨贏及位置
2X3        9 場    8 索咖啡
10 場  4 連利多 $50

$400.00         
0713        12-10-2014
11:19        沙田
星期日        過關 位置
2X3        9 場    8 索咖啡
10 場  4 連利多 $200

$600.00         
0726        12-10-2014
11:25        沙田
星期日        過關 連贏位置Q
2X3        9 場    6 聰明波 + 8 索咖啡
10 場  4 連利多 + 12 朋友仔 $10

$80.00         

1萬

版主

畀你噏中,關鍵人物果然係潘頓。
唔知點解,今日畀佢騎隻碧科,用段咁短嘅衝力,剛剛頂住我隻軍功。

1萬

論壇元老

我都唔想,買來買去,都係依俩隻㗎!

"威勢之寶" 上次 莫雷拉 追唔切,贏唔到,我諗最開心果個,就係 韋達 啦
"喜蓮巨星" 呢隻要講多兩句
今季跑果兩次,蔡明紹騎得好小心,直路一啲都唔肉緊 (目的在賽事中,自然提升狀態)
今場應該會(斯文地取勝)
0747        15-10-2014
17:11        沙田
星期三        過關 獨贏及位置
2X3        6 場    11 威勢之寶
8 場    3 喜蓮巨星 $100

$800.00         
0748        15-10-2014
17:11        沙田
星期三        過關 位置
2X3        6 場    11 威勢之寶
8 場    3 喜蓮巨星 $300