搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: stevenagain

馬前馬後。砲來砲往

1萬

論壇元老

講古佬 發表於 2018-1-13 18:20
中到啪啪聲?

唔駛輸,但係中唔正哩!太浪費了 ..................

論壇元老

stevenagain 發表於 2018-1-13 18:05
唉!今日真係 ...................

唉!今日真係 ...................唉!唉!唉!

4 WP 14WP
4 14 13 9
4 13 14>F

啪siu siu,
Dum Dor Dor!!!

One Skin Only.

1萬

版主

Nong 發表於 2018-1-13 20:02
唉!今日真係 ...................唉!唉!唉!

4 WP 14WP

引堅出洞?

1萬

論壇元老

{!----}
Nong 發表於 2018-1-13 20:02

4 WP 14WP

唔 ................ 原來你又係呢場 ..............

我是:

4 WP
4 6 12
4 6 12 13

啪 小小
不過 有摩文 PQ
又有 紅利 x 硬闖 ............. 唉 .................
唉!只有 0.1 skin only

論壇元老

stevenagain 發表於 2018-1-14 01:00
唔 ................ 原來你又係呢場 ..............

係,呢場4 係二甲首膽,所以冇有篤W ,改用手打二野,也曾考慮過12做二三腳,.又試上次咁希摩文一族? 但呢次希摩呢堆舊屎得廿幾倍,賠率極之不值,加上心水冷品係14(時),至得焗要拖埋田泰安大熱13 田:時苗嘛,13都諗住多數冇Q,但想三四應該有硬.點知瀨野.若夠狠毒,棄13改用9就 perfect 勒.9-14 好似收番0.2 skin.隻12號係第六選,五選係你隻6,呢隻勁野千四環境配合,可重追.千八.....馬得我唔得. 另五場齋跟你lQ+3PQ.ok Laem Ni. 多謝唔該.

P.S.上賽五場 時蔡李一注,冇得完美埋班,都dum 小小架.

論壇元老

stevenagain 發表於 2018-1-13 19:28
唔駛輸,但係中唔正哩!太浪費了 ..................

堅哥,齋噏唔老嚟,睇完部份飛,想你會好過D,係咪中得唔正過你..? 太浪費了 ..............
6428 同6431 两條纜係任揀做大小四喜,结果因為太鍾情于隻14,無計.
另棗棗幸運俾你隻多红利K咗,中咗三篤Q都唔多開心.
Screenshot - 15_1_2018 , 14_29_50.JPG
Screenshot - 15_1_2018 , 14_29_50 - Copy.JPG
Screenshot - 15_1_2018 , 14_29_38.JPG

1萬

論壇元老

Nong 發表於 2018-1-15 15:24
堅哥,齋噏唔老嚟,睇完部份飛,想你會好過D,係咪中得唔正過你哩..? 太浪費了 ..............
6428 同6431  ...

亞郎兄︰

睇落確係慘情,不過你經常有錢收,
所以應該冇人會同情你的 ......................

1萬

論壇元老

Nong 發表於 2018-1-15 15:24
堅哥,齋噏唔老嚟,睇完部份飛,想你會好過D,係咪中得唔正過你哩..? 太浪費了 ..............
6428 同6431  ...

亞 孤獨兄,

見你貼飛,我又貼翻一條︰

果日諗住頭場買 柏寶
先收錢兼過關叫糊,
尾場 柏寶 就冇用來過關,
所以,跑罷尾場一時感觸,
才寫了句︰今日 ................ 真係 ......... 唉 !

你明啦 ............
早知買 摩摩柏,唔買柏摩摩啦(慘呀 !)

論壇元老

stevenagain 發表於 2018-1-15 17:27
亞 孤獨兄,

Come on 堅哥!! 2018 年啦仲係柏寶李? Revised 兼又修訂版拳譜 都出佐好耐了.
還記得舊年好似拿你嗡過柏寶李太揚啦.得轉 format 啦.
今渾仲要係柏寶李金叻星? 不過也難怪,奸李出兩隻.
我雖冇要柏寶李系, 但殊途同歸西, 要左哈哈笑騏名燈同勝在煌.

不過, 堅哥挑那馬不嬲都係以實力同紋路為主,唔得似我乿來.

1萬

版主

Nong 發表於 2018-1-15 19:04
Come on 堅哥!! 2018 年啦仲係柏寶李? Revised 兼又修訂版拳譜 都出佐好耐了.
還記得舊年好似拿你嗡過柏寶 ...

有拳譜修訂版?
禾真係太落伍罅,有否 copy,公諸同好或 PM 禾得唔得?