搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: stevenagain

馬前馬後。砲來砲往

1萬

論壇元老

Nong 發表於 2018-6-3 11:46
堅兄早,昨晚睇完葉森,交咗两三舊娱乐費。跟住在發財房畫蛇揾鬼腳,攪到两点几,唔觉唔觉Hup 咗在椅上。 ...

郎兄,

遲了覆你,請見諒。今早在外,見你鍾意柏寶綸,
已心知不妙,因昨晚看了騎師王良久,柏寶好像 120 倍,
(又係嗰句,要運路走避開作為妙)

而楊明綸更甚,坐騎數量與賠率不成比例,
已記不起開飛是多少倍(好像 45 倍)由於心水之一
幸運神駒闗係,預計綸少應是 25-30 左右會合理,
(果然,呢個世界真係冇死錯人哩!)

但當時在街上不大方便,所以最係竟忘
了覆你,如是這般,如是這般 555 .........

1萬

論壇元老

Nong 發表於 2018-6-3 16:07
His angry eyebrows!剛場R6 13>45. 有乜可能會開時時?应係時李苗咁排落去嘛。頭先場r5跑完已知黑,又係堅 ...

郎兄,

頭先場r5跑完已知黑,又係堅哥嗰條7,人家買咗3-6-13>....中條36熱Q都補唔番度氣。

555,隻 7 有也唔好啫,我今日
全靠佢,執翻小小噃 ......... 555

1萬

論壇元老

郎兄,

自從上次我替一些朋友下注,
誤中了一筆小財後,至今已數月了。
期間每次也有下注三數十元,但已久未
再嚐勝利滋味了。

真的希望,馬季結束前,再替她
們增添進賬,現決定從下次開始,賽前
也上貼出來,如郎兄合心水的話,請身體
力行捧一下場,好等多點人氣,好嗎?
(人多勢旺嘛,呢句係我自己作的。)

論壇元老

{!----}
講古佬 發表於 2018-6-3 19:43
咁奇怪

38 QP 二千五

想話含住淚上大家樂食番個正餐都唔得?
唔使餓到两点半後至上去同亞婆争食下午茶。
俾餐晏仔食吓都得啩。
人哋個心都頂×住。雖然主力在3>67,但 明明有廿雞378.
点解會变咗38 only  ?一D安慰都冇。

論壇元老

stevenagain 發表於 2018-6-3 21:07
郎兄,

堅哥,都知道今日柏宝綸騎師王唔多對咀,馬會点會死錯人。
但又真係好鍾意柏宝头場與及第九場。两場都有篤WP架。
諗住柏宝一場起两場止。楊明綸,甜品嚟啫。楊明綸又真係得隻幸運神駒似樣D。

諗住兄你今日又玩失踪,咁我又可以上嚟對住古弟弟刮吓條痢,点知而家你返歸不特只,仲整條7 仔飛上嚟。
十蚊都有成二仟蚊喎。我好尷尬啫。事関咁难得兄台肯上飛。弟真想早抖熄機,瞇埋榔住揼條78Q。
但衰在噏能左,唔上嚟即係做P爺2.0? 至能憎2.0,
摷渾成手牌,好辛苦至摷得呢條十蚊飛得見吓人。

小心!條飛有d血漬乃係小弟當埸嘔吐之物 。望兄莫見笑。

賽前也上貼出來.

梗係好啦,最好3x柒啦,好想馬季結束前中番劑。
唔合心水都捧場架喎.最好咪咁多7就好喇。
Screenshot - 3_6_2018 , 10_56_45 PM.jpg

論壇元老

堅哥,風雨晚上好。

你話出過关纜架. 落雨天,又唔使榔衫,乜佳咁很耐嘅?
放心喎,你肯出嘢梗係會撑。
以往良久欠順都撑,何況近排咁很旺呢。20皮718 夠季尾啩.
(落唔計.)

1萬

論壇元老

Nong 發表於 2018-6-5 20:52
堅哥,風雨晚上好。

2018-06-06 【人氣 2 串 3】

第 1 場:較看好 飛壹般
第 5 場:較看好 越跑越好

1萬

版主

stevenagain 發表於 2018-6-5 22:55
2018-06-06 【人氣 2 串 3】

捧下場先……

1萬

論壇元老

講古佬 發表於 2018-6-6 01:21
捧下場先……

古兄,

咁,你第 5 場,咪有啲自相矛盾嘅感覺 !

1萬

版主

stevenagain 發表於 2018-6-6 12:40
古兄,

簡直水火不容,最好你死禾亡,或者掉轉,唔好半天吊。