搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: stevenagain

馬前馬後。砲來砲往

論壇元老

發表於 5 天前 |顯示全部樓層
no need photo la

1萬

版主

stevenagain 發表於 2018-1-16 22:59
2018-01-17 第 7 場

禾都有買架,但係茅過關

論壇元老

講古佬 發表於 2018-1-17 22:36
禾都有買架,但係茅過關

係咯,攞刀磨!
尾埸買咗3同8大小W都冇乜feel, 因為個腦成日同堅哥盤算緊五七場究竟過關有幾多?
apply 落自已度儿 happy 吖.

1萬

論壇元老

{!----}
Nong 發表於 2018-1-17 22:20
老堅 真係 676767 喎,扺 Kiss. ho ho yeah!!!!!

今日 ............... 真係 .............. 唉 ........... 想開個記者招待會 ........... 澄清一下

論壇元老

stevenagain 發表於 2018-1-17 23:07
今日 ............... 真係 .............. 唉 ........... 想開個記者招待會 ........... 澄清一下 ...

唔通你的名字係.....曾志堅?

1萬

論壇元老

Nong 發表於 2018-1-17 23:10
唔通你的名字係.....曾志堅?

唔好咁啦 .......... 過關中唔到,只得單頭咋(所以咪要,澄清一下囉)

論壇元老

發表於 4 天前 |顯示全部樓層
stevenagain 發表於 2018-1-17 23:30
唔好咁啦 .......... 過關中唔到,只得單頭咋(所以咪要,澄清一下囉)

係咁,咪可以安心咁將几條橋加二條歪橋揚咄黎哂一哂?
講嚇者.下次等你唉聲嘆氣時再說罷.
不過今晚真係得第三場呢一場眼光光想飲湯..第四埸則收埋唔夠俾.
五六七八埸直落兼有好賠率乃係近期難得之作.可惜冇有過關實為大
憾事.
星期六睇唔到堅哥大作亦為一大憾事.

論壇元老

發表於 4 天前 |顯示全部樓層
stevenagain 發表於 2018-1-17 23:30

堅哥,又係個句,齋噏唔老嚟,尋晚口痕又口快,話係五條橋.
以後識 do...有Mood再幫襯時打個五折算罷了.係咁以抽三埸以引玉.
第五.七場還是留番俾主角你,
鬆啦......chao chao.
17_1_2018 , 23_51_46.JPG
17_1_2018 , 23_51_46 - LI.jpg
17_1_2018 , 23_51_37_LI.jpg
17_1_2018 , 23_50_30_LI.jpg

1萬

論壇元老

發表於 昨天 00:30 |顯示全部樓層
2018-01-21 第 8 場

【4 世澤之星】

降班有利,坐二望一。

【2 軍歌】

弱馬有態,不會保留。