搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: stevenagain

馬前馬後。砲來砲往

1萬

版主

好耐茅剧扒,今晚又有得試。

PS: 塊扒今次弱咗少少。

1萬

版主

知道賽果先講,捉到路,真係好易中。
尾場如果堅信新人王,一定有野益自己舅仔,咁【9 遨遊神駒】一定揀到。
況且佢嘅票數,顯示隻馬,係諗住搏殺。
用尼做配腳嘅同路,唔使睇拳譜都知,要硬馬雅座騎。

好撚可惜,好多時係開咗出尼,先知有條咁嘅路

論壇元老

發表於 3 天前 |顯示全部樓層
講古佬 發表於 2018-5-12 19:58
尾場如果堅信新人王,一定有野益自己舅仔,咁【9 遨遊神駒】一定揀到 ...

唔知道賽果do可: 捉到路,都係好易中架喎。

古堅弟兄俩好, 見咁靜局唔扺得頸,又上嚟噏俩三野俾你俩。
真係唔应該咁静局,諗住堅兄會有飛上嚟 。事关佢应有鑽研拳譜(#6665 #6668 #6682)。
所以星期三跑罷頭埸潘頓(徐),諗堅兄有九成六机會捉到隻自由旺(方) 。
(見#6684 堅兄隻 永常喜(方)圽是同一陣勢);古弟則可能因事忙疏懶,或好似其他人咁不屑鑽研所謂拳譜 ,
磨咗隻自由旺。咁....抱歉帮你唔度囉。

自由旺呢埸因才是第二埸,未成奶路,只係三篤自由旺WP,廿雞徐方文 ,一篤方>徐文。
頂多一步就近親繁殖爆大鑊。都噩左一陣子。但跑完何澤堯呢鑊,大扺已知係乜牌子奶。
跟住往下場次有方拖方,有文賢則拖文賢。一两篤鉄三角,再两三篤胆拖。
下注前真係失哂揀馬樂趣,連隻勁威神童都買埋串埋,真係人在江湖,身不由已。
不過跑後又笑声四起:真係咁,又係咁。

尾場買咗徐方單Q,文>徐方例篤。隻琴心声篤咗多野,因為上埸开柏宝是也。琴心声(方)加楊明綸真係死得眼閉。
小米周?一睇就知係揹飛馬。除咗徐方加首飾大帝>F外,ignore 哂佢 。但有冇小米周都係一能樣 ,殊路同歸西是也。
尾場全冇有,好金架。

1萬

論壇元老

發表於 3 天前 |顯示全部樓層
{!----}
Nong 發表於 2018-5-18 14:49
唔知道賽果do可講: 捉到路,都係好易中架喎。

古堅弟兄俩好, 見咁靜局唔扺得頸,又上嚟噏 ...

郎兄,

多謝提點綫路之黃道,弟亦覺兄所言甚是。
近期弟也按兄之良策,開始整合一些賽後跡象。
他日有成,定當面謝也。

另,週三夜賽,又因無事忙(其實好忙)
直至當晚第五場賽後才查看賽果,從電視轉播中
傳來徐雨石連中四元云云,當下令小弟有如晴天
霹靂!(只因突想起,兄台的「狼胎拳譜」。)

一時間,方文徐,潘堯暔等口缺,在腦內交錯
合奏(真估佢唔到,隔無耐又開多一劑)幸而小弟
本也是一名沙場老將,終不至吐血當場也。

當日尾場心水是銀豐神駒,單拖琴心星一只
(蓋此馬隔夜位置極勁)又因自由旺得手,順理
方會再下一城,可惜未竟全功,甚哀也。

2018-05-16 R8 隔夜賠率.png