搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 正合奇

義大利怒揭中共官方作假扮捐贈口罩

1萬

論壇元老

Bencan 發表於 2020-3-22 08:45
007 你要認……用共產黨屈打個招囉!

大喷子,是你个女不否认自己是Chinese virus病毒宿主,寄生在加拿大害人的!

8萬

論壇元老

神风队007 發表於 2020-3-22 12:32
大喷子,是你个女不否认自己是Chinese virus病毒宿主,寄生在加拿大害人的!
...

衹有007這個懵人自認Chinese,而自娛 Fucking Chinese,醒下啦!共產黨員!

6萬

論壇元老

Bencan 發表於 2020-3-22 12:34
衹有007這個懵人自認Chinese,而自娛 Fucking Chinese,醒下啦!共產黨員!

金牌會員

Bencan 發表於 2020-3-22 12:07
“亦無指明何事”真搞笑,我點知你何事不為中共站台,點知你覺得何事算共產黨員如何害人。
8964一天總共8 ...

有呀查足86400秒,滿意未?
咁請你2000-2020年逐日查核,20年都唔夠7500日,你逐日查,不需要逐秒查。

8964害唔夠呀?
呢個係理由?
我有聽講過用好事掩飾壞事,第一次聽講用壞事掩飾壞事。
做左8964,所以其他壞事都唔需要提--何等智慧

高鐵、一帶一路、遼寧號,你又識得為中共站台。
呢尐唔係共產黨員20年內如何害人喎。

咁咪說明唔可以為你指明咯。大家覺得中共害人既事,你覺得唔係害人。
但係問你中共點害人,你又講唔出,只係泛泛而論。邊個唔知你係鬼。

8萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2020-3-22 12:49
有呀查足86400秒,滿意未?
咁請你2000-2020年逐日查核,20年都唔夠7500日,你逐日查,不需要逐秒查。

哦!好呀!

呢個係理由?
我有聽講過用好事掩飾壞事,第一次聽講用壞事掩飾壞事。
做左8964,所以其他壞事都唔需要提--何等智慧

我也第一次知講咗壞事會變好事的智慧

咁咪說明唔可以為你指明咯。大家覺得中共害人既事,你覺得唔係害人。
但係問你中共點害人,你又講唔出,只係泛泛而論。邊個唔知你係鬼。

用你邏輯標準…..你幾時問過大家如何覺得?
係囉…..邊個知、邊個唔知,想知!

1萬

論壇元老

Bencan 發表於 2020-3-22 08:45
007 你要認……用共產黨屈打個招囉!

大喷子,网上可以屈打?是你自己揭发你老婆丑事被洋人骂fucking Chinese的啊!

8萬

論壇元老

神风队007 發表於 2020-3-22 23:59
大喷子,网上可以屈打?是你自己揭发你老婆丑事被洋人骂fucking Chinese的啊!

...

1萬

論壇元老

Bencan 發表於 2020-3-23 00:06
衹有007這個懵人自認Chinese,而自娛 Fucking Chinese,醒下啦!共產黨員! ...

大喷子你自认你女儿是由院长证明的Chinese virus, 送去加拿大播毒害人的中国病毒宿主啊!

8萬

論壇元老

神风队007 發表於 2020-3-23 00:12
大喷子你自认你女儿是由院长证明的Chinese virus, 送去加拿大播毒害人的中国病毒宿主啊!
...

007 龜家族開妓寨買廣告,算唔算驰名海外,不單提供fucking Chinese,還有龜公狗奴才,好勁喎!

1萬

論壇元老

Bencan 發表於 2020-3-23 00:19
007 龜家族開妓寨買廣告,算唔算驰名海外,不單提供fucking Chinese,還有龜公狗奴才,好勁喎! ...

大喷子你个女是病毒宿主Chinese virus, 可以走去加拿大的焚化炉!