搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

對新疆問題有偏見 不願聽其他評論 勿進

8萬

論壇元老

無人強迫你信啥,祗盼你用腦思考一下

Why did BBC slander Xinjiang politically? There is no genocide in China.

8萬

論壇元老

仆街 Fangtao出得舔共,就背書左習大獨裁大陸政策

當然Bencan 講得出就負責

唔做野又話美帝唔做野

美國二戰幫助中國抗日如果未在與日本宣戰之前,是多麼令人尊敬,但日本變成是共同敵人時,中國就變成協助美國牽引日本的棋子….多應突兀。…Bencan #173
http://forum.memehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=327152&page=18#pid1254400

美國冷戰幫助新疆抗支共如果在支共進入WTO之前,是多麼令人尊敬,但支共變成是人類共同敵人時,新疆就變成協助美國牽引支共的棋子….多應突兀。…Bencan #173
http://forum.memehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=327152&page=18#pid1254400

問:堅決不承認偽滿洲國,要求日本撤出東北的是誰?

答:美國

問:七七事變後,要求日本撤出華北,並對日本實行禁運,派出志願航空隊支援中國的是誰?

答:美國

問: 為種族滅絕新疆率先制裁新疆棉的是誰?

答: 美國。

8萬

論壇元老

打靶仔:
不願看愚弟客觀評論,勿進

恭祝 46 th 美國總統 拜登Joseph Robinette Biden Jr.
https://forum.memehk.com/forum.p ... &extra=page%3D1

8萬

論壇元老

fangtao 發表於 2021-4-2 17:00
打靶仔:

Fangtao共產黨高級幹部導師,從八十年代起舔共,舌頭都起繭,做得共產黨高級幹部導師你估流㗎!

8萬

論壇元老

Bencan 發表於 2021-4-2 21:13
Fangtao共產黨高級幹部導師,從八十年代起舔共,舌頭都起繭,做得共產黨高級幹部導師你估流㗎! ...

打靶仔:

恭祝 46 th 美國總統 拜登Joseph Robinette Biden Jr.
https://forum.memehk.com/forum.p ... &extra=page%3D1

8萬

論壇元老

好看嗎?

快來看Fangtao共產黨高級幹部導師

報應囉

金牌會員

大外宣缺貨中。
有假法國記者,也有假英國媒體人。

最重要係view數感人

Feb 19到今日Apr 3,觀看數309。

無人強迫你信啥,祗盼你用腦思考一下。

8萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2021-4-3 03:40
大外宣缺貨中。
有假法國記者,也有假英國媒體人。

東邪西毒都話咗:

乖啦!

How do some Western media twist facts about Xinjiang?
觀看次數:35,695次•2021年3月29日

Mar 29 到今日Apr 3,觀看數 35,695。

金牌會員

Bencan 發表於 2021-4-3 04:00
東邪西毒都話咗:

view係好高喔,點解唔一早拿出來啊?
外宣唔給力,咪連遮羞布都唔要直接引黨媒囉。

早知今日信CGTN,何必當初話袁木撒謊?

8萬

論壇元老

東邪西毒 發表於 2021-4-3 05:12
view係好高喔,點解唔一早拿出來啊?
外宣唔給力,咪連遮羞布都唔要直接引黨媒囉。

東邪西毒㭍少陣都唔舒服。
Bencan就睇內容講乜,東邪西毒就睇 View數。
係咪多人睇就代表正義,唉!膚淺人兒太可愛。